LOL-ban hogy jelzünk másoknak?
Figyelt kérdés
mármint vannak ezek a különböző figyelmeztetések mint pl:
-úton van
-vonulj vissza
-segítséget kér
stb.. nem tudom van-e még most csak ennyi jutott az eszembe de ezeket meg ami még van azokat leírná még valaki h hogy kell használni mit kell nyomni meg iylenek
2015. jún. 14. 20:37
1/5 anonim válasza:
Alt+húzod az egeret
Alt click
Ctlr click
2/5 anonim válasza:
Alt+húzás:
Alt+click sima jelzés.
Ctrl+click, hát, nem tudom mia neve de erotikus hangja van, tehát valszeg "vonulj vissza".
3/5 savanyújóska válasza:
Illetve nekem középső gombra van állítva, azzal nagyon gyorsan és kényelmesen lehet pingelni. (Cserébe aktívot nem tudsz rárakni, ugye.)
4/5 anonim válasza:
A Beállítások; Kommunikációnál személyre tudod szabni hogy melyik billentyűvel mit pingelsz.
5/5 savanyújóska válasza:
Update: A középső gombos megoldás független mindentől, ha egyszer nyomod, akkor beállítás szerint működik, ha nyomva tartva húzod, akkor ping. (Felfelé piros, jobbra úton van, lefelé pls help, balra nem emlékszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!