Gyula1222 kérdése:
GTA IV-ben miért van az hogy amikor leülök nézni a TV-t de nincs rajta semmi csatorna pedig kell neki lennie mert másoknak van csatorna rajta?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 11:05
1/3 anonim válasza:
Nekem egy régebbi játéknál volt hasonló... de lehet driver hiba vagy a videokártyád nem támogatja a technológiát
2/3 A kérdező kommentje:
Én a gpéekben hülye vagyok de ha driver vagy azt hogy nem támogatja a technológiát akkor meglehet oldani gy hogy ne kelljen új drivert venni?
2014. ápr. 14. 19:10
3/3 anonim válasza:
Ha a driver a gond letöltöd a legújabbat a gyártód honlapjáról... ingyenes..ha pénzt kérnek érte vagy regisztrálni kell kamu oldalra érkeztél...
Ha a videokártyád nem támogatja azt a technológiát... akkor újat kell venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!