A League of Legends játékban folyton azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Meccs keresés közben illetve hősválasztáskor történik. Kb 4-5-szer csinálja, nagyon idegesítő, ez miatt 20 pontot vesztettem már. Mi lehet a baj?
Írtam a supportnak is, de ők csak a tűzfallal "bajlódtak".
A tűzfalat lezártam, sajnos a probléma még mindig fenáll. Antivirust is lezártam. Játékot újra telepítettem.. semmi..
Aki tudja mi lehet a megoldás, kérem írjon.
Állítsd gyári állapotba a routered (vagy a router web oldalán, vagy reset, reset, 10 perc áramtalanítás, reset, reset). Utána megadod megint az adatokat, hogy fel tudj menni a netre.
Windows tűzfalt nem kell lelőni, engedd át rajta. Kereső -> Program átengedése a windows tűzfalon
Ha nincs a listában a LoL, akkor Másik program engedélyezése... ott kikeresed a LoL-t és mind otthoni, mind nyílt hálózatra berakod a pipát majd okézod.
menj fel a [link] weblapra és nézd meg a net kapcsolatodat, lehet szakadozik valamitől.
Antivírusnak én Avast-ot javaslom, még soha nem volt gondom vele, Eset32 okozhat ilyen megszakadásokat. Csendes/Játék üzemmód és nem fog csipogni.
Ha van bármilyen más programod, ami netet ehet (youtube, letöltés steamről, torrentről stb), azt kapcsold ki és ha lehet állítsd le a többi eszközt is, ami a netre kapcsolódhat, pl mobil automata wifi csatlakozása, ilyesmi.
Esetleg, ha nagyon szakadozik ezek után is, akkor keresd meg neten az alaplapod "Ethernet LAN" driver-ét és rakd fel újra, felülírva a régit.
"Állítsd gyári állapotba a routered (vagy a router web oldalán, vagy reset, reset, 10 perc áramtalanítás, reset, reset). Utána megadod megint az adatokat, hogy fel tudj menni a netre.
Windows tűzfalt nem kell lelőni, engedd át rajta. Kereső -> Program átengedése a windows tűzfalon
Ha nincs a listában a LoL, akkor Másik program engedélyezése... ott kikeresed a LoL-t és mind otthoni, mind nyílt hálózatra berakod a pipát majd okézod.
menj fel a [link] weblapra és nézd meg a net kapcsolatodat, lehet szakadozik valamitől.
Antivírusnak én Avast-ot javaslom, még soha nem volt gondom vele, Eset32 okozhat ilyen megszakadásokat. Csendes/Játék üzemmód és nem fog csipogni.
Ha van bármilyen más programod, ami netet ehet (youtube, letöltés steamről, torrentről stb), azt kapcsold ki és ha lehet állítsd le a többi eszközt is, ami a netre kapcsolódhat, pl mobil automata wifi csatlakozása, ilyesmi.
Esetleg, ha nagyon szakadozik ezek után is, akkor keresd meg neten az alaplapod "Ethernet LAN" driver-ét és rakd fel újra, felülírva a régit."
Sajnos a probléma nem oldódott meg.
Routert gyári állapotba állítottam.
Windows tűzfal-nál meg sem jelent a League of Legends..
A netemmel nincs gond.
Norton antivirusom van. Azt lezártam.
Semmilyen más program nem megy a Lol-on kivül..
Az alaplap driver-ét még nem probáltam újratenni, mert szerintem azzal nincs gond ... A windowsom elég új meg a gép is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!