Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire fognak...

Szerintetek mennyire fognak piszkálni a szüleim, ha összejöbök egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Már korábban(oviban) is volt ilyen, hogy adtam egy puszit egy lánynak, akkor is azzal csesztettek, sőt néha még most is felhozzák. Meg úgy általában ha van valami jobn kinézetű lány pl.egy filmben, és apuval nézem, akkor azt mondja, hogy kinéztem magamnak meg azt, hogy nézzem, hogy milyenek a mellei. Meg azt is szokta mondani apu anyunak, hogy ha majd hazahozok valamilyen lányt, akkor az nézzen ki jól. 16/f

2015. márc. 17. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Apád ülvöltve fog röhögni, majd kiesik majd kezéből a Kőbányai. anyád fetrengen fog a földön, a nagymama is (igaz neki rohama lesz), nagypád meg beszarik a röhögéstől. Legalábbis erre fogja.
2015. márc. 17. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
hát szerencséd van, az én szüleim sose tudnak semminek sem örülni, nem is fogják tudni ha lesz valaha nőm
2015. márc. 17. 23:56
 3/8 A kérdező kommentje:
hát, én is titkolni akarom inkább előlük ezt, mert anyu képes arra, hogy pketykát csináljon belőle, aztán meg valakitől visszahallom váratlanul, az eléggé szarul fog esni. :(
2015. márc. 17. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolj bele! Annak jobban örülnének a szüleid, ha egy fiúval jönnél össze? :)
2015. márc. 18. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:

engem nagyon sokat bántottak gimiben hogy milyen vékony vagyok, és biztos egy lúzer kocka

anyám meg elkezdi hogy én előbb tudtam CD-t írni mint rendesen... na kösz anya megtetted a magadét

2015. márc. 18. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos a szülök nem is hiszik hogy akarva-akaratlanul mennyire elcseszhetik a gyerek fejlődését,s utána meg csodálkoznak h valami gond van a lányukkal/fiukkal!!Nem kell csodálkozni,rengeteg eldől már a neveltetés során!

23F

2015. márc. 18. 00:11
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsó három választ ;)
2015. márc. 18. 01:08
 8/8 anonim válasza:

Szerintem ezzel ne törődj. Egy szerelemben mit számítanak a szülők? :)

Sajnos az én családom is elég problémás az ilyesmire, de azért nem titkolóznék.

Hagy pletykáljanak, az ő dolguk. A lényeg, hogy boldog legyél. Ezt meg kell érteniük. Azt javaslom beszélgess velük erről. Ha szerencséd van megértenek.

2015. márc. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!