Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek egy átlagos 12-15...

Szerintetek egy átlagos 12-15 éves GTA V játékosnak leesnek a játékban lévő parodisztikus tartalmak?

Figyelt kérdés

Példának okáért a fiktív márkák: Budweisser helyett Pißwasser (kb. Húgyvíz), Facebook helyett Lifeinvader, Szcientológia Egyház helyett Epsilon Program (ami akár végig is vihető, vagy ki is rabolható). A játékon belüli interneten a MyRoom, mint az ottani MySpace, ami a játékban az internet szellemvárosaként aposztrofálja magát, vagy a sztárgyár televízióműsor, a Fame or Shame (kb. népszerűség vagy gyalázat). Aztán a mozik, ahol Bergman-filmeket idéző hatvanas évekbeli művészfilm megy, amiben 3 nyelven beszélnek, vagy a tv-ben és mercheken látható Republikánus Űrrendőrök (:D) című, republikánus politikai propagandát folytató G.I. Joe-paródia...

sorolhatnám még órákig, számomra ezek teszik zseniálissá a GTA sorozatot, és örülnék, ha az összes játékos számára tudatossá válna a parodisztikus jelleg, de szerintetek leesik ez a GTA-val leginkább játszó gyerekeknek?

2015. jún. 12. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy pár tuti.

Nagyja nem.

2015. jún. 12. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez a véleményem :( kár, hogy sokan nem látnak bele többet, csak hogy hogyan fut 4k-n ultra highon és milyen DLC-ket lehet hozzá leszedni :\
2015. jún. 12. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Ennek a korosztály nagy része csak vizuálisan fogja fel az egész játékot. Mivel kétlem hogy a legtöbbjük olyan szinten lenne angolból. Max 1-1 mondatot néha kiértenek a szövegből, de hogy még ilyen belső poénokat megértsenek, ugyan már.
2015. jún. 12. 18:32
 4/5 anonim válasza:
Természetesen nem. Ilyeneket nem tanítanak a suliban :/
2015. jún. 12. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokan szerintem még az átvezetőket is simán elskippelik, rengeteg dologról lemaradva így. Részemről kétszer már kivittem, mindkét alkalommal minden részletre figyelve, és még második alkalomnál is jött sok dolog ami akkor esett le, vagy jöttem rá, hogy konkrétan mi is a poén.

Sajna az online része nem az igazi, legalábbis nekem nem nagyon jött be, nem elég, hogy sok a csaló, még mellé minden apróságnál töltögetés, host várás stb.

Remélem tényleg hamar jön a kiegészítő, ha igazak a pletykák.

2015. jún. 13. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!