Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány centi egy teljesen...

Hány centi egy teljesen átlagos kismotor ülésmagassága?

Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon jó állapotú eladó kismotort olcsón, de magasnak tűnik az ülésmagasság. Rendes cross motorformára van fröccsentve a "váza", ezért tűnik magasabbnak. Megmérnéd a ti kismotorotok ülésmagasságát?
2015. febr. 21. 08:27
 1/2 anonim válasza:

esetleg ha belinkelnéd úgy lehet könnyebb :)

Amúgy necsak ülésmagasságra menj! mert a kerekei lehet szélesebb nyomtávúak, így hosszabb lábbal kell hajtani, nagyobb terpeszben kell ülni. Amúgy ezeket már kb 2,5-3 évesen mindet tudja használni, a lába leér, a bölcsibe van több fajta, de lehet nem tudja úgy hajtani mert beleakad a lába, az enyémnek nem nagyon ment ezzel a motorozás, a lába leért de ez kevés volt neki, de volt aki vele egykorú és nagyon jól ment vele, ő már ráérzett :)

pl

[link]

nagyon jó motor, de hátul széles a nyomtávja a kerekeknek, ezért nem biztos hogy mindjárt sikerélménye lesz.

2015. febr. 21. 09:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem engedi megnyitni az olx oldalát a telefonomon, így nem tudom belinkelni, mert én alkalmazásban használom. De egyébként Szombathelyre szűkítve a baba-mama kategóriában a játékok közt "kismotor Szhely-en" néven szerepel. Sárga-fekete.
2015. febr. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!