Hány centi egy teljesen átlagos kismotor ülésmagassága?
Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon jó állapotú eladó kismotort olcsón, de magasnak tűnik az ülésmagasság. Rendes cross motorformára van fröccsentve a "váza", ezért tűnik magasabbnak. Megmérnéd a ti kismotorotok ülésmagasságát?2015. febr. 21. 08:27
1/2 anonim válasza:
esetleg ha belinkelnéd úgy lehet könnyebb :)
Amúgy necsak ülésmagasságra menj! mert a kerekei lehet szélesebb nyomtávúak, így hosszabb lábbal kell hajtani, nagyobb terpeszben kell ülni. Amúgy ezeket már kb 2,5-3 évesen mindet tudja használni, a lába leér, a bölcsibe van több fajta, de lehet nem tudja úgy hajtani mert beleakad a lába, az enyémnek nem nagyon ment ezzel a motorozás, a lába leért de ez kevés volt neki, de volt aki vele egykorú és nagyon jól ment vele, ő már ráérzett :)
pl
nagyon jó motor, de hátul széles a nyomtávja a kerekeknek, ezért nem biztos hogy mindjárt sikerélménye lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem engedi megnyitni az olx oldalát a telefonomon, így nem tudom belinkelni, mert én alkalmazásban használom. De egyébként Szombathelyre szűkítve a baba-mama kategóriában a játékok közt "kismotor Szhely-en" néven szerepel. Sárga-fekete.
2015. febr. 21. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!