Hány km-t fut egy átlagos robogó (50cmm) illetve egy 125-ös kismotor?
Motor / robogó vásárlást tervezek (használtat), de nem tudom hány km-t bírnak ezek a motorok. Olyat is hallottam, hogy az 50es kis robogók 10e környékén szétesnek. Más meg állítja, hogy sokkal többet is elmennek.
Mi az igazság? Hány km-t megy nagyszervíz / generál nélkül egy átlagos 50-es / 125-ös motor úgy, hogy NINCS hajtva mint az állat?
50ccm 2t kb:20-25ekm
50ccm 4t kb:50ekm
125ccm 2t kb:30-35ekm
125ccm 4t kb:100ekm
Ezekben az esetekben általában megelégszik a motor egy hengerfelújítással.
Köszönöm a választ!
Esetleg abban is tudnál távpontot adni, hogy hajtásláncot ill. egyéb nagyobb volumenű alkatrészt milyen km értékek után érdemes / kell cserélni?
9:22es vagyok
Azt nemlehet egész pontossan meghatározni.De robogónál egy ékszij kb:15-20ekm-t bír ki.
125ös-nél a lánc nagyon sokat kibír mivel,hogy nem nagy teljesítményü 30-50ekm-t
Köszönöm a válaszokat, mentek a kezecskék!
Esetleg arról lenne valakinek tapasztalata, hogy ~140e környékén 4 ütemű 50 ccm-es vagy 2/4t 125-öst (ebben az esetben olyat, ami "elmegy" 50-esként) lehet-e találni olyat, amit érdemes megvenni? Annyira kéne, hogy 70-75 körüli kényelmes utazó sebességet bírja és lehetőleg valami megbízhatóbb konstrukció legyen?
Honda NSR
RS 125 (ha törődsz vele, akkor megbízható)
A CBR is elmenne 50-es ként, de mivel nincs CBR 50, megszivathatnak a tapasztaltabb motoros rendőrök. Gerbi Senda, Derbi GPR, Blata Motard/Enduro 125 BXM/BXE, Aprilis SX/MX 125...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!