4 kereku kismotorral jart mar valaki igy?
Van egy ilyen kismotorja a lanyomnak...vagy erosen hasonlo ehhez, de ennel jobb kepet hirtelen nem talaltam:
Nagyjabol most kezdte el a lanyom hosszabb tavon hasznalni, es egy kicsit fel is batorodott. Na nincs szaguldas, egyszeruen csak nem szall le fel perc mulva, es menne vele. Erre egybol elnyalt vele. Valahogy nem tud vele kanyarodni, es a jargany mar dol is. Pedig direkt ezert vettem 4 kerekut, hogy ez majd nem lesz annyira borulekony. A kerdesem az lenne, hogy akinek ilyen tipusu negykerekuje van, az tapasztalt hasonlot, es egy 3 kereku esetleg jobb lenne? Vagy az elejen ez benne van, hogy elesik vele? Ertem en, hogy esni fog, nem ezzel van a gond. Hanem hogy valahogy egy iranyvaltast sem lehet vele megtenni borulas nelkul. Mi lesz ha tamposabba megy majd vele a lanyom?
MAr megvan neki egy ideje. Eddig felulni sem akart ra. Most, hogy hazajottunk a nyaralasbol hirtelen megvaltozott. Felult es ment vele! Es nem csak annyit, mint elotte, hogy levinni nekem hosszabb volt, mint amennyit o rajta ult. Szoval egeszen pontosan 3 napja ul ra, es megy. Gondolom a tanulasi fazis ez meg nala boven ;) Foleg, hogy neha akad a sarka is meg a kerekben, de ez halad.
Elso: nem hiszem, hogy gyorsan menne, mert alapbol meg csak lepesben halad. De elforditja a kormanyt, egy esik...szerintem nem elegge forditotta el, es lehet azert akadhatott meg. Ezek szerint, ha masnak nincs ilyen tapasztalat, hogy ezzel a tipussal tobbet esnek.
A nagyobb motorja mar 3 kereku lesz, de arra meg ra kell nonie ;) Most nem akarok meg egy 3. (babitaxival egyutt 4.) motort is venni, ha nem muszaj ;) Akkor ezek szerint azzal is fog nyalni majd, mert mashogy viselkedik a kanyarban.
Mielőtt megnyitottam volna a linket, már tudtam, hogy ez a fajta lesz. Az a baj vele, hogy magas, és szélesek a kerekei, ezért nagy terpeszben lehet csak hajtani, és a kanyarodásnál is ezért nehéz irányítani.
A 3 kerekűek ált. Alacsonyabbak és keskenyebbek. Azzal is lehet esni persze, de az a tapasztalatom, hogy ez a 4 kerekű akkor jó már, ha nagyobb a gyerek. A kislányom 1.5 éves, magas , és ezt szereti, de a 3 kerekűvel sokkal kónnyebben megy.
Igen. Amikor megvettuk meg nem is akart raulni :/ Szoval nagy probat nem tudtam tenni. A laba leert, hajtani nem hajtotta magat. "Borulasprobat" tettem vele osszehasonitva a 3 kerekuvel. Az instabilabb volt nyugalmi allapotban, igy ez lett. Mar banom persze :( Viszont ha nem taknyol vele tobbet akkor nekem mindegy.
A talpa egyebkent leer errol is, es a comb-labszar kicsit nagyobb szoget zar be, mint 90. Az "okosok" szerint akkor ez a merete. Csak szeles :(
16 hónapos volt a lányom, mikor kapott egy 2-es méretű 3 kerekű motort.
Ilyet:
Kb 1 hét alatt megtanulta használni és egyetlen egyszer sem esett el vele.
A 4 kerekű változatot azért nem vettük meg anno, mert kipróbálta a boltban és elakadt a kerekében a sarka és nehezen lehetett kormányozni is.
Nyugi, előbb-utóbb megtanul vele mocizni, kanyarodni, sb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!