Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 kereku kismotorral jart mar...

4 kereku kismotorral jart mar valaki igy?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen kismotorja a lanyomnak...vagy erosen hasonlo ehhez, de ennel jobb kepet hirtelen nem talaltam:

[link]

Nagyjabol most kezdte el a lanyom hosszabb tavon hasznalni, es egy kicsit fel is batorodott. Na nincs szaguldas, egyszeruen csak nem szall le fel perc mulva, es menne vele. Erre egybol elnyalt vele. Valahogy nem tud vele kanyarodni, es a jargany mar dol is. Pedig direkt ezert vettem 4 kerekut, hogy ez majd nem lesz annyira borulekony. A kerdesem az lenne, hogy akinek ilyen tipusu negykerekuje van, az tapasztalt hasonlot, es egy 3 kereku esetleg jobb lenne? Vagy az elejen ez benne van, hogy elesik vele? Ertem en, hogy esni fog, nem ezzel van a gond. Hanem hogy valahogy egy iranyvaltast sem lehet vele megtenni borulas nelkul. Mi lesz ha tamposabba megy majd vele a lanyom?

2014. júl. 5. 15:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy akkor amikor megvettuk a lanyomat meg nem erdekelte annyira sem, hogy felult volna ra :( Es akkor kiderult volna nalunk is :(

A masik 3 kerekunk amugy ilyen: [link]

Felo,hogy annak is szeles a kerekenel. Egyenlore meg azt nem probalta, mert nem nalunk van. Amugy is nagy lesz meg szerintem :( Az a nagy kereke miatt tetszik.

Ugyes a lanyod, hogy nem esett meg el ;) Most ott tartunk, hogy nagyon cukin fekez a lanyom. Felall!:)

2014. júl. 7. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!