Nektek milyen egy átlagos nap külföldön? (Akinek családja van olyanra gondolok. )
Most derült ki hogy terhes vagyok ikrekkel. Nagyon gondolkozunk azon a párommal hogy megpróbáljuk külföldön, a gyerekek szemszögéböl nézve .Nekem felsőfokú nyelvvizsgám van angolból,És középfoku franciából.A
Páromnak Meg németből van felsőfokúja, de
Kint élt Svédbe 4 évet szóval azt is jól beszéli.Én tolmácskodom , a párom meg a reptéren dolgozik.Nekem több szakmám is van , körmös , fogtechnikus.Nem keresünk túl jól de túl rosszul sem . Azt szogtam mondani hogy mindenünk megvan de mégsincs semmink. Ezt úgy kell értelmezni hogy vannak szép ruháink , ételre italra ,kis bisz-baszokra van pénzünk mindig. De nincs kocsink , 1,5 szobás albérletben élünk.:((
A gyerekeinknek a legjobbat akarjuk !!
Szerintetek jobb lenne külföldön?
Melyik országba?
Ott milyen egy átlag nap??
Melyik szakmával tudnák majd késöbb elhelyezkedni leginkább??
Hogy jobb-e külföldön, nagyban attól függ, hogy kaptok-e munkát és mennyit kerestek. De ne gondold, hogy ott csak a fizetés több, és mindenki szuperül él. Elég komoly költségek is vannak (autó, lakás, stb).
Nálatok kicsit gond, hogy nincs közös nyelv. Hiába mentek Németo-ba, ha te nem beszélsz, bár most úgyis az a lényeg, hogy a férjed kapjon munkát, mert téged terhesen már nem fognak alkalmazni.
Egy átlagos nap meg olyan, mint máshol. Felkelünk, gyerek a bölcsibe, mi dolgozunk, hazamegyünk, alszunk. Mire számítasz?
Kanada. Mindketten jól beszéltük az angolt, én a franciát is, párom meg értegette minimálisan. Jó előre kerestünk állást, lakhatást, és volt biztonsági tartalékunk is (ha mégsem sikerült az első időszak, vagy kirúgnak vagy akármi van), ami kellett is, mert pl a férjem 3 hó meló után lebetegedett, elég hosszasan csak az én keresetemből voltunk + tartalékokból is csipegettünk. Aztán ő is visszaállt, állást is váltott, nyomtuk ahogy belefért és jól kerestünk egy darabig, halmoztunk fel tartalékot, amire aztán mertünk babát vállalni.
Eredetileg úgy terveztük, hogy csak átmenetileg leszünk kint egynéhány évet, és terveztünk hazaköltözni. De pont a napokban beszéltük, hogy már nem akarunk. Látogatóba eddig is jártunk és fogunk is, de hazaköltözni nem fogunk. A fiúk már sulisok lettek közben, nem tom mit értesz azalatt ,hogy milyen egy nap? Gondolom ugyanúgy mint máshol, ahol a szülők dolgoznak
Bocsi rosszul fogalmaztam.Szoval arra lennék kiváncsi hogy 2 babával mennyire lessz más az életem . Azert akarnám hogy leirjátok hogy nektek hogymengy/ment hogy
Tanuljak az esetetekbő!
Értem az hogy ti a gyerkőcökkel mindennap metek játszóra , hogy vásároltok velük szoval mindenféle jótanácsot meghalgatok!
Bennem ez még nem zajlott le hogy milyen egy átlagos nap:((
Mindenképp olyan országba menjetek, ahol beszélitek a nyelvet. Ez az alapja, hogy ne csak mosogatói állásra pályázhassatok.
Gyerekekkel is nagy segítség, hogy beszéled a nyelvet, így nem kell mindig segítség a gyerekorvoshoz, ügyintézéshez, meg egyáltalán szóbaállni szomszédnénivel, zöldségessel, többi anyukával, gyerekekkel a játszótéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!