Mi értelme van megvenni Steam -en bármilyen játékot, ha egy átlagos PC játék boltban sokkal olcsóbb? LOL
Nem értem...
Mi ez a Steam őrület...
Itt van például a Watch Dogs Steam-en:
59,99 €, ami magyar forintban olyan 18.000 körül van.
Ki az a hülye aki megveszi ennyiért, amikor például CD galaxisban sokkal olcsóbb:
Plusz hozzáteszem (idézőjelben) ott nem a "semmiért" veszed meg, hanem rendes fizikai CD-n.
Most akkor miért annyira jó ez a Steam?
A Steam-et rend szerint azért használják, mert:
-A leárazások jók
-Asszem könnyebb a patchek és updatek elérése, mint lekeresni, vagy valami(nem tom, passz.)
-A profilodon keresztül hozzáférsz a szoftvereid telepítőjéhez PC-ről, laptopról, másik gépről, stb.
-Nem törik el a lemez(ergo ha letöröltél valamit vagy baja van ott a Steam).
Sac/kb valami ilyesmi miatt népszerű. Én személy szerint a lemezes kiadásokat támogatom és NEM HASZNÁLOK Steam-et, pedig van egy-kettő aktiválható játékom a GameStar-ból...
Az árak mindenütt változnak, az emberek birkák és követik a mániákat... xD
Nem kell rajta se fennakadni se szóvá tenni. A Steam-nek van jó és rossz oldala is. Ennyi.
"Leárazások meg elég ritkán vannak.."
Folyamatosan vannak. Ha nem Steam, akkor Humblebundle, Greenmangaming, Gamersgate.
Mondjuk a listaárakat én sem értem teljesen, de jó eséllyel azért ennyi, mert egy VPN-nel akkor mindenki magyar IP címről vásárolna.
Az "eltörik a CD" ma már azért nem állja meg a helyét, mert gyakorlatilag minden PC-s játékot online kell aktiválni, és utána hozzá lesz kötve a Steam/Origin/Uplay fiókodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!