Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » ~17-27 évesek! Mit mondanak,...

~17-27 évesek! Mit mondanak, mit jelentenek számotokra ezek a képek?

2015. jún. 7. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Piacos nintendo kazetták.

2. Ez valami marios tetrisz.

3. Ennek a neve nem ugrik be, a kacsákat kellett lövöldözni.

4.Ezt nem ismerem.

Innentől a többit se, csak az utolsót. Az a legalapabb super mario.

Nekem anno annak idején fekete kazettás Sega Genesis-em volt azoknak a játékaival játszottam jobban, a NES-es játékokat annyira nem ismerem.

2015. jún. 7. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:

És hogyan tudtál bele kazit szerezni? Az egy kicsit nehézkesebb volt, ráadásul 1 kazin 1 játék volt csak.

Bár az igaz, hogy 1000* minőségibb játékok voltak, sokkal jobb játékélményt kínált a Genesis :)

2015. jún. 7. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Volt tőlünk pár panel tömbnyire egy ilyen bolt, a gép is ott lett véve. Fateromnak volt egy munkatársa akinek volt Segája tőle is vettünk. Meg egyik akkori barátom, akinél először láttam ezt a masinát ő is adott kölcsön játékot.

[link]

ez volt a legeslegelső játékszoftverem.

2015. jún. 7. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindegyikkel találkoztam kivéve alulról a harmadikkal. A tankost apámék rongyosra nyomták, egy krisztián nevű sráccal nagyon jók voltak benne, kész maraton volt, túl voltak már 100 valahány pályán, ez az emlék megmaradt bennem. A gördeszkás kissrác, ááh de imádtam, sosem jutottam el a végére, emlékek cunamija. :D A kacsa lövősön ritkán játszottam mert ritkán kaptam meg a fegyvert. Te szent isten, 18 évesen ilyen öreg vagyok? :D
2015. jún. 7. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Rohadt régi játékokat. Nekem kimaradtam én a ps1 el kapcsolódtam be.
2015. jún. 8. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekkorom jelentős részét jelentik :)
2015. jún. 8. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a kondolos dolgok mind kimaradtak. :D :(

Spectrumon es C64-en kezdtem, majd 586-ossal folytattam.

2015. jún. 10. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
*konzolos
2015. jún. 10. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!