Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ben mit jelente...

World of Tanks-ben mit jelentenek ezek a "szakszavak"?

Figyelt kérdés

Mit jelentenek ezek?:

tomato

noob - ez ugye kezdő

WN8 (ez mi és, hogyan tudom megnézni, hogy én milyen vagyok?)

lila játékos stb.

gg - good game ha jól sejtem

Nézzétek el nekem, eléggé kezdő játékos vagyok kb. 700 csatával :D.

2015. máj. 18. 18:32
 1/9 anonim válasza:
tomato ha jól tudom a piros játékosok, aacsony wn8al. A lilák nagyon jó játékosok. A wn8 egyfajta rendszer, ami alapján látni lehet, hogy kb milyen vagy. Több helyen meg lehet nézni, nekem van xvm modom kliensben, az kiírja. Nekem a játékos szinek ilyen sorrendben vannak: piros, narancs, sárga, zöld, kék, lila. gg: good game. wp: well played.
2015. máj. 18. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

A noob szó mára már más jelentéssel bír. A newbie szóból ered, ami valóban kezdőt jelent, de a noob szót manapság már béna, pancser, hozzánemértő... játékosokra használják, és teljes mérétkben negatív a jelentése.

A lila - és atöbib szín - egyfajta jelzés atöbbiek felé, hogy kim ennyire jó játékos az elért eredményei alapján. Ide jön a "tomato" is, ami a leggyengébb játékosokat jelenti, mivel azo kszíne vörös.

WN8-ról itt ovlashatsz: [link]

2015. máj. 18. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Statod megnézésre van egy nagyon jó oldal: [link] beírod a neved és kiírja amit tudni akarsz, köztük a WN8-at.. Én azért hagytam abba a wotot mert idegesített amikor nem kék vagy lila statom volt, szóval nem ajánlom senkinek hogy ezt nézegesse, csak annak aki le akar szokni.. :D
2015. máj. 18. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a balansz miatt hagytam abba. Egyszerűen hlaálra idegesített, hogy a Tgier és Tiger 2-vel is kínszenvedés volt elérni azt, amit más lazán megcsinált a premium t34-esével, és hasonlókkal. Az meg hab volt atortán, amikor a scoutok campeltek, a sniperek előrevágtattak, és a saját társad leplez le, amikor sniperrel próbálnál alkotni... Brrr.
2015. máj. 19. 01:24
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm

ez az én eredményem, hát akkor elég gyenge... :D (2100 csatám van valójában, csak nem akartam, hogy hülyének nézzetek :D hogy nem tudok ilyen alap dolgokat)

[link]

már a kedvem is elment a játéktól... :/ :D

2015. máj. 19. 11:37
 6/9 A kérdező kommentje:
"super unicum" ez meg miaf4..., ki a jó isten játszik ennyire jól :O :D
2015. máj. 19. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt ne feledd, hogy hiába ezek a pontok, mert ez nem feltételez valódi tudást, illetve bénaságot. Teszem azt, én a league of legends játékban olyan szerepköröket preferálok, amik a csapat segítésére épülnek - support, jungle. Namármost, jelenleg az egyik supprotommal 1-5 winratem van, rossz kill/halál=assist aránnyal. Mikro tavaly a játékosok 85%-nél jobb statisztikám volt azza la karakterrel ,több száz játék után. Így a msotani arányom alapján valaki azt mondhatná, hogy ne mvagoyk jó vele, holott ez nem igaz, csak számo keztm utatják.

Míg van egy oylan karakter, akivel iszoynat mázlim volt, 5-1 a los arány, és nagyon jó a statom vele. De én kijelentem, hogy nem vagoy kazzal a karkaterrel jó. Mégis, a számok alapján nagyon jóvagyok vele :D.

+, egy startégiai csapatjátékbna, mitn a wot - lol dota... -, az egyéni teljesítmény egy alap dolog. Tehát alap dolog, hogy jóvá akrasz válni ,fejleszted magad. Az igazi tudás a csptjátékban mutatkozik meg. És bizony, ott ajátékosok angyrésze elvérzik, mert buta a stratégiához, buta a csapatjátékhoz, vagy ignorálja atöbbieket, egyedül játszik...

Ezt viszont nehéz mérni, és ugye pédlául a játékok nem tudják azt mérni számmal, és megmtuatni ,hogy modnjuk egy önfeláldozásod megnyerte a meccset, vagy egy bravúros húzásod a csapat számára sorsfordító volt. Ahogy azt se, hogy mondjuk végig irányítottad a csapatot...

A számok cask idegesítik az embert, az adott csata számít akkor és ott, atöbbi ényegtelen, mi volt, mi lesz. Erre kell figyelni.

2015. máj. 19. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy 2k körüli csatával ez nem olyan szörnyű stat, gyakorolj nézz oktatóvideókat és menni fog.
2015. máj. 19. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:

A valódi statod csak jó sok meccs után fog kb reális tudást mutatni.

pl én 7k meccsnél tartok 1510wn8, de az utolsó 1000 meccsem alapján unicum vagyok. Mikor még elkezdtem a játékot én is piros voltam jó ideig, mert nem nagyon ismertem a játékot és a működését.

Ha a valódi statodat akarod nézni akkor az utolsó 1-2 héttől vagy 1 hónaptól számított statodat nézd.

Esetleg utolsó 1000 meccsre nézd vissza.

2015. máj. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!