Ezek a szakszavak mit jelentenek fehérjéknél? Hidrotizált, koncentrátum, izolátum. Mire jók?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 22:53
1/1 anonim válasza:
Izolatum 85% felett nagyon gyors felszivodas, koncentratumhoz kepest kevesebb laktoz es nagyon keves zsir
koncentratum 30-85 % feherje gyors felszivodas
hidrolizatum: enzimekkel\egyeb uton kisebb egysegekre bontott feherje, ez a hidrolizaltsagi foktol fuggoen egeszen hanyas illatu es izu is lehet, szupergyors felszivodas nulla zsir es nulla laktoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!