Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igazi játék? Tényleg igaz...

Igazi játék? Tényleg igaz amit mondanak? Vélemények?

Figyelt kérdés

Van egy lovas játék a neve Riding High. Tavaly jutott tudomásomra, hogy ez egy lovas játék-legalábbis az lesz- aminek nem is rossz a grafikája. Amikor rátaláltam akkor éppen lájkokat gyűjtöttek, hogy elkezdhessék a fejlesztést. Már ez gyanús volt. Utána néztem, hogy egy programmal lehet, ilyen lovakat készíteni. Mennyire hiteles ez a játék?

Erről lenne szó:

[link]

[link]

Elvileg a Dreaminger Studio készíti a játékot amiről semmit sem találtam.

2015. máj. 30. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdekesek már maguk a posztok is.

Unreal Engine 4 nekik nem stabil? akkor mi az? Egy Comodor, vagy mi?

Lehet egy vagy 2 ember programozza, akik nem is értenek igazából hozzá, vagy kb zéro tapasztalatuk van ilyen téren. + lehet munka mellett csinálják, napi 2-3 órát rááldozva, amivel kb ki lehet törölni.

Én sokat nem várnék tőle, jó ha 5 éven belül megjelenik.

2015. máj. 30. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Lájkokat hogy elkezdhessék a fejlesztést? Miért, valami varázslatnak köszönhetően át tudják változtatni a lájkokat pénzé? Gyanús.
2015. máj. 30. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:

2. Elvileg kíváncsiak, hogy van-e rá érdeklődés.

Nekem is furcsa volt...

2015. máj. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!