A World of Tanks-ban várjátok a japán nehéz harckocsi ágat?
Figyelt kérdés
Kis infókat már csepegtettek róluk és az ágon lévő első két tankról már pár kép ki is került (Type 89 és Type 91) és azt mondják, hogy valamikor nyár végén érkeznek? Ti belekezdtek az új ágba ha megjönnek?2015. jún. 3. 13:15
11/16 anonim válasza:
Amúgy nem hiszem hogy elkezdem,így is csak 2k csatám van,és elég nekem a KV-4.
12/16 A kérdező kommentje:
Ma érkeztek meg. Elsőre vélemények. Szerintem kis szinten igazi aprítógépek! :)
2015. szept. 2. 19:37
13/16 anonim válasza:
én előbb lecsekkolom, hogy milyen ellenfelek lesznek a japán heavyk és ha jónak tűnnek, akkor belekezdek majd én is
14/16 A kérdező kommentje:
Én szerintem elég kemények. Igaz könnyű átlőni őket (bár azért tudnak pattanót generálni), de kis szinten mi nem az? És a lövegük viszont gyors, jó átütésű és sok életük van szóval elég sok sebzést kell beléjük adni, hogy ki lehessen lőni. Én most a Type 95-nél járok annak pedig a 70mm-es lövegének a repesz romboló lövedéke brutálisat tud ütni.
2015. szept. 3. 11:50
15/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az 5-ös szintű O-I Experimental egy vadállat gép azt meg kell hagyni! Ez a 100mm-es löveg rajta valami elképesztően jó. 1 lövés KV-1 életének a fele lement. 2- max 3 lövésből ha átmegy simán kiszed bármilyen tankot a saját szintjén. És ami érdekes benne, hogy egyáltalán nem lassú pedig még nincs meg bele az erősebb motor! :)
2015. szept. 6. 11:18
16/16 anonim válasza:
Nemregen játszom 1700 csatam van heavy agat valasztottam orosz brit es japán vonalon nyomom a legmagasabb szintű a japán o-ni brutális csorcsil es Black Prince is van illetve kv1 de a japán nyoma a sem érnek. Bar az oroszokkal konnyu jatszani a jo páncél miatt de nekem nem jott be. Oi nak es oni nak 15 cm ágyúja van ami egy is 3 asba vagy e75 be minimum 260 at sebez a legvastagabb pontján. Oni val szedtem mar ki egy lovesbol 9 es szintu járműveket mert a könnyűekben minimum 900 as sebzese van oldalrol. Egy hibájuk van h az ágyú lassu es a celzokort mindig meg kell varni amig beszukul ez azt jelenti h percenként kb 2-2.5 loves. De a legjobb mindkozul az 5 os szintu oi-experimental 100% os legénység toltesgyorsito repeszpancel távcső legyőzhetetlen kiveve ha megtalál az arty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!