A World of Tanks-ban várjátok a japán nehéz harckocsi ágat?
Ez a kép mindent elárul...
ha pénzt kapnék érte se kezdenék bele :D
Mondjuk a japán tigrisre kiváncsi leszek.
A japán tankok nem a páncélzatukról, lövegükről híresek...
Ez a heavy is ami a Maus mellett áll, teli van gyenge pontokkal, nagy mérete miatt arty mágnes és ha csak nem lesz magas hp-ja vagy jó páncélja elég rossz tank lesz.
De ha mégis jó lesz ez az ág majd írj és talán nekiugrok :D.
A közepes ágon végigmentem és a löveggel (szerintem) semmi probléma sincs egyik szinten se. Még a sokat szidott Chi-Ri-t is én nagyon kedveltem. Az tény, hogy a páncéljuk nem lesz valami erős (a Maus mellet az O-I van ami azt hiszem 7-es vagy 8-as lesz) mert ha jól tudom a legjobban védett részeken is olyan 200mm körül mozog a páncél (ami azért a valóságban brutális lett volna) ez a játékban nem nagy szám. Szerintem ezt az életerővel fogják valahogy kompenzálni. Az lesz majd még érdekes, hogy hány legénységi tagot kell majd összeszedni! Az O-I-ba pl 11 ember fér el ami nem kevés! :D
Az tuti, hogy én elkezdek velük játszani mert nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!