Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanks-ban várjátok...

A World of Tanks-ban várjátok a japán nehéz harckocsi ágat?

Figyelt kérdés
Kis infókat már csepegtettek róluk és az ágon lévő első két tankról már pár kép ki is került (Type 89 és Type 91) és azt mondják, hogy valamikor nyár végén érkeznek? Ti belekezdtek az új ágba ha megjönnek?

2015. jún. 3. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a kép mindent elárul...

ha pénzt kapnék érte se kezdenék bele :D

Mondjuk a japán tigrisre kiváncsi leszek.

2015. jún. 3. 13:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Én pont ez miatt fogom nekikezdeni mert ilyen egyediek! :)
2015. jún. 3. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:

A japán tankok nem a páncélzatukról, lövegükről híresek...

Ez a heavy is ami a Maus mellett áll, teli van gyenge pontokkal, nagy mérete miatt arty mágnes és ha csak nem lesz magas hp-ja vagy jó páncélja elég rossz tank lesz.

De ha mégis jó lesz ez az ág majd írj és talán nekiugrok :D.

2015. jún. 3. 17:46
 4/16 A kérdező kommentje:

A közepes ágon végigmentem és a löveggel (szerintem) semmi probléma sincs egyik szinten se. Még a sokat szidott Chi-Ri-t is én nagyon kedveltem. Az tény, hogy a páncéljuk nem lesz valami erős (a Maus mellet az O-I van ami azt hiszem 7-es vagy 8-as lesz) mert ha jól tudom a legjobban védett részeken is olyan 200mm körül mozog a páncél (ami azért a valóságban brutális lett volna) ez a játékban nem nagy szám. Szerintem ezt az életerővel fogják valahogy kompenzálni. Az lesz majd még érdekes, hogy hány legénységi tagot kell majd összeszedni! Az O-I-ba pl 11 ember fér el ami nem kevés! :D

Az tuti, hogy én elkezdek velük játszani mert nagyon tetszenek.

2015. jún. 3. 19:17
 5/16 anonim válasza:
Én az egész japán ágat kihagyom, nem tetszenek, szerintem a többi tankhoz képest egy kicsit bénák.
2015. jún. 3. 19:42
 6/16 zero=alfonz válasza:
Én szerintem nagyon gyengék a japán harckocsik.Gyenge sebzé,gyenge páncél,és mégcsak nem is olyan gyors.
2015. jún. 14. 10:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Szépen lassan jön pár kép ki róluk. Az biztos, hogy az ágban a méret lesz a lényeg! :D [link]
2015. jún. 16. 10:22
 8/16 A kérdező kommentje:
A 4-es szintű Type 95 nehéz tank :) : [link]
2015. jún. 18. 16:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Tegnap jött ki a teszt szerver!
2015. aug. 14. 10:53
 10/16 anonim ***** válasza:
VÉGRE TESZT SZERVER! KÖSZI AZ INFÓT,NEM IS LÁTTAM AZ OLDALON.
2015. aug. 14. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!