World of Tanks! Melyik ág, nemzet nem szivat?
Most szereztem meg a T34-85-öt...és nem találok szavakat.nagyon rossz
A T34-hez képest egy nagy ******
És ezenkívül állandóan szivat.a matchmaker folyamatosan dobál be a tier 8as csatákba.
Semmit nem érek egy IS-3,KV-4,Királytigris,Löwe,Centurion vagy egy Pershing ellen.
Már ott tartok hogy emiatt elment a kedvem a játéktól.
Valami jó ágat vagy nemzetet mondanátok?
hat persze, elarulok egy titkot:
ocsemnek tobb honapot is volt premiumja, es semmi, ismetlem SEMMI kulonbseget sem lehetett eszrevenni
csak olyanok nyafognak a premium miatt akik meg eletukben nem fizettek egy jatekert...
es soha nem is fogsz...
viszont jatszani akarsz es gondolom szerinted is a jatekfejlesztok csak lelkes onkentesek.
A T-34/85 célja nem az, hogy szemtől-szemben harcoljon egy Löwevel, IS-3-al, Tigris II-essel vagy Centurion-nal hanem a saját csapatod nagy tankjainak a támogatása. Minden csatában érdemes tudni hol a helye a tankodnak. Nekem is volt T-34/85-öm és tényleg alapon kicsit gyengécske, de ez nagyon sok tankra igaz. Ha rögtön fullosan kapnád meg akkor nem lenne benne igazán kihívás és pillanatok alatt végigmennél egy ágon az pedig szerintem nem jó mert kiveszne a játékból a lényeg. Fullosan a T-34/85 nagyon jó gép. Én 8-as csatában sem rémültem meg vele csak int írtam tudni kell, hogy akkor nem loholunk előre és próbálunk legyűrni egyedül KV-4-eket..stb.
Ha könnyen kezelhető ágakra akarsz menni akkor jón vagy mert a szovjet közepes tankok nagyon jók, de a nehezek (főleg az IS-7) is rendkívül népszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!