Hogy legyek jobb a lolban?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja kezdtem a játékot de igazából az egészről annyit tudtam hogy gyilkolni kell. Nagyon tetszik a játék, de szörnyen játszok! Meg az ilyen alapszavak elmondaná valaki mit jelentek pl. support, feeder stb.? Előre is köszi :) 13/L2015. máj. 16. 13:07
11/13 anonim válasza:
Több száz órát kell rászánnod, hogy jó legyél benne. Ennyit még egy jó játék sem ér meg szerintem.
12/13 anonim válasza:
Ne csüggedj, az elején én is tök gáz voltam, szinte odaszegeztek a társaim a tornyok alá :) Sokat segített, hogy néztem gameplay videókat a youtube-on. Ha rákapsz egy óvatos játékstílusra, hamar belejössz, csak ismerd ki a karaktert akivel játszol.
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! :)
2015. máj. 21. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!