Tehát lolozok és szeretnék jobb lenni,már 30as vagyok, de még unranked.Szóval szeeetnék nem feedelni de mivel supp vagyok sokszor, ezért ilyenek a statjaim h 0/1/23 0/5/39
és szeretnék jobb lenni, h tesóm bevegyen a ranked team jébe.
1.Supportnak ezek jó statok, és mivel supportolsz nem kapsz kilt, tehát érted se kapnak ám sokat csak kb ilyen 125 goldokat.(ergo nem vagy feeder)
2. Ha a tesód olyan bunkó, hogy a saját testvérét(aki supportol, tehát a lehető legkevésbé kedvelt role-lal megy, és még a statjai is jók) akkor nem érdemli meg hogy vele játsz.
3. Ha fejlődni akarsz akkor meg néz gameplayeket youtubeon ahol profik supportolnak.
4.Remélem tudod, hogy supportként jó esélyed van sokra vinni a lolban, mivel az egyik legnehezebb role, ezután jön a jungel, az adc és mid meg top együtt.
5.Privátba egy szervert kérhetek?
2014. jan. 7. 18:35
2/8 anonim válasza:
Első alapszabály hogy ha 30-as vagy, még sok ideig nem menj rankedre, mert a rossz MM miatt nem más unrakedekkel rak össze hanem gold vagy silver játékosokkal. Akkor az a vége hogy minden meccsen csinálsz egy 0/30-as statot és a bronzban találod magad ahonnan nagyon nehéz kikerülni, tele van lengyel gyerekekkel. Szerintem a lol csak goldtól(esetleg silverben) élvezhető, nincsenek gyerekek és van csapatszellem (általában).
2014. jan. 8. 12:20
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a kérdéseket :)
2014. jan. 11. 09:46
4/8 anonim válasza:
Szintén supportkodom, szintén 30-as vagyok és szintén unranked. XD És én is igazolom, hogy azok a stattok nagyon jók. :|
Én is utánaolvasgattam, -kérdezgettem már annak, hogy milyen rankeden supportolni, és azt mondják, hogy két dolog miatt haragszanak nagyon: ks és a farm lopás. Szóval annak a 0 killnek csak örülnek, annyi assisst mellett meg az az 1-5 halál bőven ideális ;) Én örülök, ha hasonló stattokat sikerül produkálnom egy meccs végére :D Úgyhogy ha a saját tesód nem hajlandó így bevenni a csapatába, szerintem nem érdemes erőltetni... Majd rájön, hogy ritka a jó support, aki képes együttműködni a carryjével :)
2014. jan. 29. 18:28
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok... XD Azt elfelejtettem, hogy tényleg nem érdemes egyből nekiállni rankedezni, amint 30-as lettél, előbb fejlődj, szerezz gyakorlatot, ismerd meg a championokat, és gyakorolj a main karijaiddal :) Hasznos, ha sok buildet és youtube-os gameplayt nézel róluk, mindig tanul belőlük újat az ember :)
2014. jan. 29. 18:30
6/8 anonim válasza:
játsz sokat,már bocs de tesód helyébe én se vennélek be,ha komolyabb team-je van mit kezdjen egy olyannal aki most lett 30-as és csak normálba tud érvényesülni?(gondolom fél évvel rá már más a helyzet )
2014. aug. 7. 15:26
7/8 tntchaser válasza:
Main support vagyok, azt javallom ranked előtt, hogy legyen support runád (nekem 2 van egy tankos leona/nautilus meg egy csesztetős sona/janna) Ha egy role-n jó akarsz lenni nemárt bővebb hősválaszték sem, nem csak a "counterpick" miatt (pl sonázni nagyon szeretek de bizonyos hősök ellen öngyilkosság) hanem mi illik bele a csapatba? CC wombo combo tank avagy utility ap. És mégvalami. Rankeden mégha a nem túl népszerű support is a mained tudni kell még egy role-t stabilan mert nem fogsz mindíg suppolni sőt nemárt minden rolehoz 1-2 jól ismert hős + 1 runaoldal (a totális szívások és szégyen elkerülése végett).
2015. máj. 7. 10:07
8/8 anonim válasza:
Normal game-ben nem számít milyen statod van, mert azt nem veszik annyira komolyan mint a rankedet. Én goldos vagyok és szerintem senki nem venne be egy unrankedet a teamje-be kivéve ha tényleg ügyes vagy, mert az, hogy normalba milyen statod van nincs tul sok jelentősége szerintem kérd meg tesód, hogy játszatok együtt pár normalt és akkor úgyis látni fogja milyen szinten vagy, de rankeden a wardolás meg a tesmwork sokkal jobban számít nem beszélve az egyéni teljesítményről higyj nekem én mides vagyok, de én is wardolok majdnem annyit mint egy support. Tehát azt tanácsolom wardolni tanulj meg először aztán jöhet a teamfight a dive aztán ha már mennek ezek jöhet a dodgeolás amit ugyebár sok low játékos hackelésnek hív, mert azt hiszik valami programmal kerülgeted a skillshotokat holott amúgy nem na mindegy először wardolást tanuld meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!