Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy legyek jobb a lolban?

Hogy legyek jobb a lolban?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja kezdtem a játékot de igazából az egészről annyit tudtam hogy gyilkolni kell. Nagyon tetszik a játék, de szörnyen játszok! Meg az ilyen alapszavak elmondaná valaki mit jelentek pl. support, feeder stb.? Előre is köszi :) 13/L
2015. máj. 16. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de sokan 2év után is rosszak,nem hogy 2nap után :D
2015. máj. 16. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
A feeder az, aki feldobja a talpát egy csomószor, és ezzel tápolja az ellent, tehát a csapatod leggyengébb láncszeme vagy láncszemei. A supportos különféle erősítő varázsokkal segíti a saját csapattársait. Az elején nyírj ki egy csomó mobot, azokból lesz aranyad, meg adnak xp-t, az ellenfelet még csak elzavarni próbáld a közeledből. A lóvéból pedig vásárolj!
2015. máj. 16. 13:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pocsékold rá az időt, inkább keress egy jó MMORPG-t (pl. TERA).
2015. máj. 16. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
youtube tele van oktató videókkal ill. twitch.tv-n is sokat lehet tanulni 1-2 profibb játékos lol közvetítéséből.
2015. máj. 16. 15:27
 5/13 anonim ***** válasza:
3. Hülyeséget ne beszélj. A lol legalább nem p2w játék. A terrába meg kimaxolod magad és vagy rengeteget farmolsz vagy nem eszel egész hónapban, ha pvp-zni akarsz.
2015. máj. 16. 16:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Sokat segítettetek! :)

Bár volt néhány szó amit nem értettem :D tényleg nagyon nem tudom ezeket a szavakat

Pl.: Mi az a pvp meg bot?

Osztalytarsaimmal jatszottam es azt mondtak pvp ben jobb vagyok bar fogalnam sincs mit csinalok :D

2015. máj. 19. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Gondolom megfigyelted, hogy 3 ösvény van a térképen, ezek nevei:

-Ami felül van, az a TOP lane

-Ami középen van, az MID lane

-Az alsó pedig a BOT

Ha van még amit nem értesz, írj nyugodtan.

2015. máj. 20. 08:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Jaaa
2015. máj. 20. 15:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. máj. 20. 15:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Csak akkor nyerunk ha nem csinalok semmit :/

Egyszer gyilkoltam egy ellenseget azt is ugy hogy csak ralottem :/

2015. máj. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!