League of legends-ben hogyan legyek jobb?
29 es szintű vagyok, eddig egész jól ment a játék.
de most early gameben egyszerűen nem tudok micsinálni, vagy 3 halál mindig bejön ami miatt lemaradok mind farmban mind xp ben. zed a mainem és pl vele 1-4-2 early game és late game 14-6-8 lett a végére. ti mit ajánlotok early game mid,jungle, re. milyen tippeket tanácsokat ajánlotok hogy a játék elején ne én feedeljek hanem én jöjjek ki győztesen.
kedvenceim, mid: zed, diana, katarina
jungle: khaziz,rengar,nocturne
top;nasus khazix gnar
bot:lucian
amivel lehet carryzni egy játékot, az top mid, esetleg jungle. Ha jó adc vagy de ratyi a teamed kikapnak röhögve és vége.
Rúnázás alap dolog 20-as szinttől felfele. Nézz jobb játékosokat, hova wardolnak, miért megy oda, ahova, stb.
rúnáim vannak, és mit csináljak ha az ellenfél agresszív?
arra van valami stratégia? és ha jó jungeles akarok lenni ahoz mi kell?
Szerintem sokkal könnyebben meg tudod nyerni a lane fázist ha tudod az ellenfeled képességeit. Tanuld be mindegyik champion képességeit, és gondolkodj hogy neked mit kell csinálnod hogy countereld. Én ritkán midezek, jungel maines vagyok. Múltkor miden zedeztem, Fizz-t kaptam, level 3-on meg öltem, vissza jött, kapott egy ganket, meghaltam. Utánna lvl 6-ig passzívan toltam, potiztam, stb. LVL 6-on mindketten leszedtük a másiknak fél hpját, direkt megpróbáltam kicsikarni belőle az ultiját, rám ultizott, egyböl ultizok rá és megölöm. Ez csak az én tapasztalatom volt hogy miért jó tudni az ellenség képességeit. Mindig gondolkodj mielőtt be mész egy ellenségre, és legyen vision controllod. Ne a supportot flameld azért mert nem vesz wardot, vegyél te.
Bocsánat ha használhatatlan lett amit írtam, igazából Bronz 5 vagyok, sajnálom..
Először szerintem ha nem megy az elején a játék youtubeon nézz egy videót róla,hogy kell early gamezni.. Pl: Diesel1521.Mindig részletesen elmondja,hogy mit ajánlatos venni,hogy érdemes az adott champel játszani és még ügyes is.:D Ajánlom,hogy nézz pl. egy zed videót tőle ^^
By: SilverIII/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!