Szülők ti megengednétek a fiatoknak hogy játszon a Grand Theft Auto 5-val ha már összespórolta a pénzét? (13éves)
ha nem fújná fel ezeket a dolgokat mindenki, nem lenne ebből semmi probléma. oda kell figyelni a gyerekre és ismerni. pont abból lennének gyakrabban problémák, ha a szülő kényelemből inkább megtiltja a dolgokat...a gyerek meg erre nem azon fog elgondolkozni, hogy jogos-e, hanem egyre bizalmatlanabb lesz, a szülő meg észre sem fogja venni, ha valami forr a gyerekben, mert nem fogja elmondani.
az a szülő, aki jól ismeri a gyerekét, az megengedné, hogy akármit tegyen, mert nagy valószínűséggel kap majd visszajelzést is.
,,SOHA, ezt a mocskos erőszakos játékot be kell tiltani és jó cselekdetekre ösztönözni a fiatalokat.,, Te valószinüleg sosem játszodtál ezzel a játékkal.
Én 13 voltam mikor pc-n játszodtam vele és nem lettem pszichopata... Még most is ez a kedvenc játékom! 23/L
Én 10percre GTA 4-eztem, és kb 8 éve játszok rendszeresen a sorozat részeivel.
Youtubeon ott van GTA Norbi, Unfield, Cresser, Zsozeatya stb. Nem pszichopaták:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!