Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szülők ti megengednétek a...

Szülők ti megengednétek a fiatoknak hogy játszon a Grand Theft Auto 5-val ha már összespórolta a pénzét? (13éves)

Figyelt kérdés

2015. máj. 10. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
13 éves gyereknek nem a GTA-val kéne játszania, így is eléggé elcseszettek a fiatalok, én biztos nem engedném meg neki. 13 évesen én lejártam focizni a barátaimmal, a friss levegőn voltam, nem egy brutális játék előtt gubbasztottam ahol az a menő ha átgázolsz az embereken, és megölöd őket.
2015. máj. 12. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A foci és a GTA nem zárja ki egymást :). Tapasztalat.
2015. máj. 15. 23:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
"A foci és a GTA nem zárja ki egymást :). Tapasztalat." Nem is mondtam ilyet, hogy kizárja egymást azt mondtam, hogy nem egy 13 éves gyermeknek való ez a játék nem hiába van rajta a korhatár, a szülő felelőtlensége ez, ha nem foglalkozik ezzel, meg is mondom, hogy miért, azért mert nem minden gyermekre egyformán hat ez pszichésen. Mondok erre nagyon jó példákat is a Dragon Ball-t is azért tiltották be a tv-ben mert egy gyermek kiugrott az ablakból és hívta a varázsfelhőt, csak hát a varázsfelhő nem jött. Vagy éppen itt olvastam a gyakorikérdéseken, hogy egy hasonló korosztályú gyermek a minecraft játékkal játszik, és éjszakánként rémálmai vannak a szörnyektől.
2015. máj. 16. 02:34
 14/18 anonim ***** válasza:
37%

ha nem fújná fel ezeket a dolgokat mindenki, nem lenne ebből semmi probléma. oda kell figyelni a gyerekre és ismerni. pont abból lennének gyakrabban problémák, ha a szülő kényelemből inkább megtiltja a dolgokat...a gyerek meg erre nem azon fog elgondolkozni, hogy jogos-e, hanem egyre bizalmatlanabb lesz, a szülő meg észre sem fogja venni, ha valami forr a gyerekben, mert nem fogja elmondani.

az a szülő, aki jól ismeri a gyerekét, az megengedné, hogy akármit tegyen, mert nagy valószínűséggel kap majd visszajelzést is.

2015. máj. 22. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
13 evesen kerdes ez? Ha nemegy kamasz gyereknek valo ez a jatek, akkor meg is kinek? :D Sok felnott nem er ra es nincs is kedve leulni jatszani. En 6-7 evesen talalkoztam eloszor San Andreassal es imadtam mar akkor 9 evesen vittem ki eloszor, azota meg sokszor. Csak pozitiv hatasa volt, rengeteg elmeny, emlek es tartalmas is a jatek, rengeteg mindent megmutat a vilagbol, eleg eros kritikat is sugall efele. Persze biztos van olyan akire ez rosszul hat, de a szulonek es a gyereknek kell ismernie magat, es olyan kapcsolat kell h legyen koztuk, ami ezt megoldja, akkor se a tiltas a modszer, a karikakra hivatkozva. Az olyan embereket ugy utalom akiknek meg van a merev kep a fejeben arrol kinek mit os kene csinalnia -.-" Neked meg sztem reg a gyerkeiddel, csaladoddal kene foglalkoznod es nem ide irogatni xD. Ezek is bena ervek, h belinkelsz egy olyan videot ahol emberkinzas van, es h egy tizeneves ezt nem tudja a helyen kezelni. Ember, ezt kb egy normalis ember se tudja a helyen kezelno, kortol fuggetlenul... Mert ha jol vagyunk bekotve, akkor egy valodi ilyen dolgot nekunk faj vegignezni. Egy atlagos gyerek tudja, h ami a jatekban van az nem valodi es tudja a helyen kezelni, mondom aki meg nem, az ne jatssza es ebben alljon mellette a szulo.akinek eg lenne a feladata nem az eszetlen tiltas. Amúgy ez is divatos lett h kb 17-19 eveseket kisgyereknek hivunk, azert rakjuk mar rendbe az emlekeinket... 3-7 eves korg kisgyerek valaki kb, 7-11ig gyerek, az utan mar kamasz, egy 13 eves boven tinedzser nem kell ot felteni a valosagtol, ebben a korban mar elkerulhetetlen h kinyiljon elotte.
2017. dec. 13. 04:52
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
SOHA, ezt a mocskos erőszakos játékot be kell tiltani és jó cselekdetekre ösztönözni a fiatalokat.
2018. márc. 22. 22:32
 17/18 anonim válasza:
88%

,,SOHA, ezt a mocskos erőszakos játékot be kell tiltani és jó cselekdetekre ösztönözni a fiatalokat.,, Te valószinüleg sosem játszodtál ezzel a játékkal.

Én 13 voltam mikor pc-n játszodtam vele és nem lettem pszichopata... Még most is ez a kedvenc játékom! 23/L

2018. okt. 31. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 10percre GTA 4-eztem, és kb 8 éve játszok rendszeresen a sorozat részeivel.

Youtubeon ott van GTA Norbi, Unfield, Cresser, Zsozeatya stb. Nem pszichopaták:).

2020. aug. 16. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!