Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Furcsa. De rémisztő! World Of...

Furcsa. De rémisztő! World Of Tanks Kék név! WTF?

Figyelt kérdés

Ez az egész dolog azzal kezdődött, hogy kaptunk egy jó pályát.. Pont a kedvencemet. Sniper módban voltam, próbáltam volna a T1-et kiszedni. Erre a drága R.Otsu

Elém állt, pont megnyomtam a ravaszt, ......

És a legrosszab az volt, hogy 15 Golyó volt a táramban, abból 15 Golyót bekapott.. (gyorslövő gun, "suiza")

Nagyon megrémültem.. Kibannolt a játék 1 órára.. Nagy nehezen.. 1 óra elteltével.. Észre vettem, hogy Kék a nevem. *.* Kerestem rá válaszokat, és ez azért van, mert teamkilleltem.. De tényleg elém ugrott. Most a kérdés az lenne: Mikor tűnik el a kék név?? Mert nagyon cikinek tartom! És nem is merek csatákba bemenni.. Légyszi válaszoljatok, mert eléggé ideges vagyok ez végett. :I .. Előre is, köszi! ("Helyesírási hibákért bocsánat")

2015. máj. 10. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Hagyd abba a kockulast az nem élet h otthon gubbasztasz a gep előtt -_-"
2015. máj. 10. 09:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Értelek.. De ha lehetne, akkor már a kérdésemre válaszolj. Egyébként igazad van, hogy nem a gép előtt kéne gubbasztani, de ha már 30 Percet játékra fordítók.. Az ne legyen már baj.
2015. máj. 10. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

megremultel? ciki a kek nev? vagy te legalabb 10 eves?

3x loves utan kapod, par oratol egy nap is lehet.

2015. máj. 10. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Irigylem a problémáidat.
2015. máj. 10. 12:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. 17 éves vagyok. Tudok írni, értelmes vagyok. Tehát nem vagyok 10 éves. Ha a #*## Kérdésemre nem tudsz válaszolni, akkor inkább fogd be, rendben? Senkit nem akarok fenyegetni, stb..
2015. máj. 10. 17:21
 6/8 anonim válasza:

pár csata után eltűnik a kék jelzésed.

Sniper módban előfordul néha. Sajnos sokan ész nélkül játsszák és nem figyelnek arra hogy a tűzvonalba hajtanak, ebben a módban meg te sem láthatod...

Együtt kell vele élni(játszani).

2015. máj. 11. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Mostmár látom, eltűnt. Legközelebb én is jobban fogok rájuk figyelni. :)
2015. máj. 11. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. máj. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!