A barátom pár hete rátette a telómra.. teljesen ki is ment a fejemből. Erre ma jövök haza a koliból és szétuntam a fejem..ezért elkezdtem játszani azzal a játékkal.. amugy a barátom csak annyit mesélt róla, hogy cetliket kell keresni..szóval nagy nehezen rájöttem, hogy kell irányítani meg minden már 2 papír meg is volt.. tökre bele éltem magam erre BUM egy csavo ott nez ram valami ijesztő kinézettel... elkezdtem ordibálni, mint egy őrült, még szegény néni is megijjedt mellettem... ketten oda jöttek, hogy mi bajom én meg csak kihúztam a füllhallgatót azt néztem..hebegtem valami olyasmit, hogy "semmigond"... aztàn fogtam magam és átültem egy másik vagonba.. azóta se nagyon merek a telomra se nézni xdd
Ti is féltek tőle vagy csak én vagyok ilyen liba? :S
#rémisztő játek#nutellas kifli
2013. máj. 31. 15:26
1/8 anonim válasza:
telós játék nem annyira nagy szám, gépen jobb főleg sötét szobában tök egyedül maxra feltekert hangszóróval stb...:D amúgy én csak akkor ijedtem meg amikor egy haverom mögém jött és kirántotta alólam a széket...:D
2013. máj. 31. 15:30
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom az milyen lehet.. nekem már ettől is leállt a szivem :D
2013. máj. 31. 15:32
3/8 anonim válasza:
arra emlékszem még, hogy egyszer 4 papírnál jártam mikor 4szer futottam el előle zsákutcából ki nagy nehezen, aztán be az erdőbe... végig fel volt kapcsolva a zsbelámpa, lekapcsoltam hátha nem vesz észre erre 10 mp-re rá ott volt az orrom előtt :D
2013. máj. 31. 15:34
4/8 anonim válasza:
De amúgy a félelem természetes, van aki ettől, van aki mástól fél, ez ne zavarjon, hogy megijedtél, sok ismerősöm van akik beijedtek egy pl még papír nélkül volt, Slender se üldözte, de meglátta a WC-ket és nyomott egy Alt+F4-et :D
2013. máj. 31. 15:36
5/8 A kérdező kommentje:
El lehet előle futni?:O akkor nem kezd el zűgni vagy mit csinálni a képernyő? :D
2013. máj. 31. 15:36
6/8 anonim válasza:
mármint úgy elfutni, hogy még időben észrevettem, akkor is kicsit remeg a képernyő, de a feje nem ugrik be eléd :D gyakorlással el lehet simán futni előle :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!