Msebi06 kérdése:
Ti féltek a Slender man játéktól?
Figyelt kérdés
Mikor nem játszok vele egyszerűen nem tudom felfogni mitől félhetnék, de mikor elkezdem rögtön a hideg ráz:D Ti is így vagytok vele?
Mondjuk már annyira nem parás mint mikor első pár alkalommal játszottam vele, de nagyon megtud lepni...
2013. febr. 26. 19:02
1/8 anonim válasza:
hát én csak képet néztem de nem biztos hogy az az.
azok rémisztőek :D
3/8 anonim válasza:
Én ezt nem értem, mi benne az ijesztő?
Mármint maga a Slenderman mitológia nem is volt rossz, főleg a MarbleHornets féle videókkal. De miután átvitték ebbe a gagyiságba, azóta egy nulla, lehet. hogy velem van a gond, de én nem tudtam bele élni magam abba a játékba, komolyan egy Scary Maze jobban megijeszt a 100. alkalommal :D
Sokkal jobban tetszett mikor még csak ez a két kép volt a neten, bár a mostani Slenderman rajongók alig ismerik őket.
4/8 A kérdező kommentje:
Én a játékot ismertem előbb, utána olvastam csomó mindent slender manről. Nekem a játék parás, de az összes többi dolog vele kapcsolatban nem, mert tudom hogy nem létezik, de a játékot átélni valamennyire az ember. Képek meg amiket linkeltél sose tudni mitől olyan amilyen, photo shop, régi rossz gép...
2013. febr. 27. 13:06
5/8 anonim válasza:
Én amikor nézem szemem se rebben, de mikor játszom akkor az első lap után feladom. De szerintem azért mert túlságosan beleélem magam, de ha mondjuk itt lenne mellettem valaki és beszélgetnék vele, akkor talán nem koncentrálnék annyira a játékra, és talán végig is játszanám.
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, mikor velem is itt van haver engem se fog meg annyira, csak mikor egyedül tolom és átélem az egészet.
2013. márc. 14. 13:15
7/8 anonim válasza:
Én 12 fiú vagyok.Én őszintén eleinte tökre fostam a játéktól,de mikor kipróbáltam,hogy túl legyek ezen a fos játékon,mert mindenki szinte ezt nyomta(Szefi91,Herby,FreDDyd etc...[stb.]),mikor elkapott,tökre elkedtem élvezni,plusz azt hittem,ijesztőbb lesz,de nem az,csak nem kell beleélni magad :D.
8/8 anonim válasza:
EMBER ESTE JÁTSZOTTAM ÉS SZÓ SZERINT HÁTRAESTEM A SZÉKKEL!! IGAZ NEMRÉG KEZDTEM DE AKK IS! (JS ÉS IGAZ KISLÁNY VOK DE AKK IS XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!