Miért nem kap el Slenderman?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akar elkapni! Vagy már hússzor sikerült végigjátszanom, amikor aközelébe megyek elteleportál. Háromoszor újratelepítettem a játékot (PC), de még mindig nem működik. Mit csináljak?2013. febr. 10. 09:04
1/9 anonim válasza:
örülj neki :) szedd le a v0.9.1 es verziót :) engem a második lapnál elkapott :)
googlébe ird behogy : Slender v0.9.1 torrent , és az első amit kidob azt szedd le :)
2/9 sKillEr96 válasza:
Nekem meg volt, hogy kb 100 méterről, 1/8-as stattal elkapott, megvan 8 map (Elementary, Prison, Mansion, 7th Street, Claustrophobia, az eredeti és még kettő, amiket nem tudok), de mindegyiknél elkap, szerintem bugos, mert mindig valami kiba***** távolról kap el.
3/9 A kérdező kommentje:
Ki próbáltam amiket írtatok, de még mindig nem kap el, csak az 7-dik papírnál! Mi lehet a baj, mert már nagyon ideges vagyok!
2013. febr. 12. 19:12
4/9 MustanGirl válasza:
Örülj neki h nem kap el....én ma vele álmodtamO.O
5/9 anonim válasza:
Én ha meglátom már kinyomom a gépet, úgyhogy örülj neki. :D
7/9 ----Feni20557691---- válasza:
én nem merem letölteni,de szerintem azért nem kap el mert ügyes vagy
8/9 A kérdező kommentje:
De ha direkt odamegyek hozzá akkor sem kap el, mégis mi a fene ez?
2013. máj. 18. 19:51
9/9 anonim válasza:
te láttál már olyan képet ami magyarórszágon készűlt és igazi és slenderman is rajta van? szerintem nem . slenderman nem magyarórszágon ˇőshonosˇ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!