Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legrémisztőbb játék?...

Melyik a legrémisztőbb játék? És milyen rémisztő részei vannak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Amensia: the dark descent
2012. márc. 3. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez igazán beállítottság kérdése ami az egyiknek ijesztő az nem biztos hogy neked is az.

Az elmúlt években a legfélelmetesebb játék a számomra a Dead Space volt.Számomra a kiszámíthatatlanság volt a legrémisztőbb benne.Mész a sötétben egyedül és soha nem tudhatod mikor honnan mi ront rád.És általában mindég a legváratlanabb pillanatban ugrik eléd valami nagy zajjal.

Éjszaka a sötétben ezzel játszani fülhallgatón keresztül hogy azért a család többi tagját ne zavarja a hangerő,iszonyat félelmetes volt a számomra..

Volt hogy nem mertem csak fél órát játszani vele és utána abba hagytam annyira fent volt az adrenalin szintemFélelem,izgalom,kívűncsiság mindent elő hozott belőlem.Mindég alig vártam hogy a mentési terminálhoz érjek és végre kiléphessek.Imádtam :D

De a 2. résszel még nem volt szerencsém játszani de állítólag az még jobb lett mint az első

Ezen a téren második helyen számomra a F.E.A.R 2 van.Ez már nem volt olyan félelmetes (nekem) mint a Dead Space de néha tényleg a frászt hozta rám.

A többi horror játék amivel játszottam annyira nem volt félelmetes (nekem).Nem váltott ki félelmet belőlem

Sokan mondják az Amnesia-t.Nem játszottam csak a demó-val,de számomra az sem volt félelmetes.

Szóval ez tényleg attól függ igazán hogy milyen beállítottságú vagy és menyire tud magával ragadni egy játék.Ha te például a Dead Space-be nem birtad úgy bele élni magad akkor nem lesz rémisztő a számodra.

2012. márc. 3. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Amnesia: The Dark Descent / én életemben eddig csak ebben az egy játékban féltem. A Dead Space-ben tényleg félelmetes arcok vannak (a grafika is hozzásegít) de SZERINTEM az Amnesia jóval ijesztőbb. Hogy mi az óriás különbség az Amnesia és a többi horror játék között? Az, hogy itt nem lehet harcolni. Ez egy túlélő-horror játék ahol folyton bujdosnod, menekülnöd kell. Épp ezért lesz igazán félelmetes. Dead-ben ha meglátsz vkit, örülsz hogy végre darabokra szedheted/lőheted (itt megtudod védeni magad). De az Amnesia-ban csak bízhatsz abban hogy nem találnak meg. (komolyan mondom életemben soha nem féltem ennyire mint ebben a játékban, borzalmas, nem tudnék még egyszer neki állni). A Dead inkább akció mint horror, de ízlések és pofonok szerint ;)

De csak óvatosan!!

2012. márc. 3. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
amnesia, összeszorítottam egy sörösüveget, véresre vágta kezem, amíg néztem ahogy játszanak:D pedig a kedvenceim a horrorfilmek :D
2012. márc. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!