LOL-ban tudnátok írni carry képes champeket?
Most gyűjtök össze 6300 ip-t hogy tudjak válogatni. Ki szeretnék jutni bronz-ból.Én Braumra gondoltam de supportal nem hiszem hogy lehet carry-zni és csak akkor vagyok szívesen supp ha ts-n vagyok egy haverommal és rankedezünk és ő az adc. Adc-nek nem vagyok jó. Annyira nem tudok jól farmolni. A last hitem gagyi(vagy éppen marad 1 hp-ja a minionnak vagy mikor megy a lövedék akkor a saját minionjaim ölik meg). Miden néha jól néha rosszul megy. Itt yasuo vagy ahri az akivel megyek. De rankeden még nem mideztem. Midre még megvan LB is de vele nehezen megy. Jungle-ba udyr vagy WW. Udyrral jobban megy. Topra nem is tudom. Régen yi-t vittem de már inkább tankosabb champet szoktam vinni. Malphite-ot vagy Maokai-t. Az utóbbival jobban megy.
Szóval mindegy hogy hova csak lehessen vele carry-zni és lehetőleg könnyű legyen. A stílusom az inkább védekezős, de tudok agresszívan is játszani(nem hagyom farmolni és ütöm ha tudom).
Tudom sok ilyen kérdés volt már.
Neked nem champ kell, hanem játéktudás.
ADC-vel a legkönyebb farmolni, ha még avval sem megy akkor képzelem milyen lehet mid meg top.
Tudom, hogy a farm alapja a játéknak. Főleg a meccs elején. Mindenhova van champem, ezt tudom.
Topra akikkel megy: maokai, malphite, yi
mid: yasuo, ahri, lb, akali
adc: sivir, tristana, ashe
supp: morgana, thresh, blitz(sajnos őt sűrűn bannolják)
jungle:udyr, ww(velük jól megy), de van még eve és shaco (velük nem)
De van még sion, nida, poppy,trynda..... ő velük nem igazán játszok. Pedig tryndával meg akarok tanulni játszani mert nagyon op szerintem.
És köszi a választ.
A farmolás az kb olyan hogy 20 perc alatt 100-130 nekem.
És ez tudom hogy kevés mert közel 200nak kéne lennie.
Igen, ahogyan már leírtam, a farmon kéne javítanod. Amiket felsoroltál azokkal a champekkel szinte mind lazán lehet carryzni, ha tudsz játszani. Ahogyan a többiek is mondták, gyakorolj a meglévőkkel, akár customban vagy botmeccsen, farmolás, kombók, stb, hidd el, nem szégyen, és többremész vele, mintha további champeket veszel, amikkel megint nem tanulsz meg játszani...
Rúnákkal amúgy hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!