Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ban tudnátok írni carry...

LOL-ban tudnátok írni carry képes champeket?

Figyelt kérdés

Most gyűjtök össze 6300 ip-t hogy tudjak válogatni. Ki szeretnék jutni bronz-ból.Én Braumra gondoltam de supportal nem hiszem hogy lehet carry-zni és csak akkor vagyok szívesen supp ha ts-n vagyok egy haverommal és rankedezünk és ő az adc. Adc-nek nem vagyok jó. Annyira nem tudok jól farmolni. A last hitem gagyi(vagy éppen marad 1 hp-ja a minionnak vagy mikor megy a lövedék akkor a saját minionjaim ölik meg). Miden néha jól néha rosszul megy. Itt yasuo vagy ahri az akivel megyek. De rankeden még nem mideztem. Midre még megvan LB is de vele nehezen megy. Jungle-ba udyr vagy WW. Udyrral jobban megy. Topra nem is tudom. Régen yi-t vittem de már inkább tankosabb champet szoktam vinni. Malphite-ot vagy Maokai-t. Az utóbbival jobban megy.

Szóval mindegy hogy hova csak lehessen vele carry-zni és lehetőleg könnyű legyen. A stílusom az inkább védekezős, de tudok agresszívan is játszani(nem hagyom farmolni és ütöm ha tudom).

Tudom sok ilyen kérdés volt már.

2015. máj. 3. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, de supporttal lehet a legjobban carryzni, ha nem vagy kiemelkedően jó játékos, de tisztában vagy vele, hogy mi merre meddig, a jó support pedig nagyon kevés. Én például mid main vagyok, de rankeden ha csak tehetem, supportolok, mert azzal lehet a leginkább magaddal rángatni a rosszabb csapattársaid. Lasthitelni pedig muszáj lesz megtanulnod, mert ha nem mindig supportot vagy junglet játszol,ami rankeden több mint necces. Nekem is rosszul ment kezdőként, de customban elkezdtem gyakorolni csak azt, és nagyon rövid idő alatt megtanultam. Érdemes vele foglalkozni, mert ha nem megy, alapból nagy hátrányba kerülsz. Most mondhatnám, hogy vegyél x y meg z unskilled championt, de azzal nem leszel előbbre, mert maximum a bronze legalján mész vele bármire is. Azt tudom még javasolni, hogy minden szerepre legyen 2-3 champed, amivel sokat gyakorolsz, és magabiztosan játszol vele, sokkal inkább azon múlik, hogy te mennyire tudsz vele játszani, nem pedig azon, hogy mi az a champ.
2015. máj. 3. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Neked nem champ kell, hanem játéktudás.

ADC-vel a legkönyebb farmolni, ha még avval sem megy akkor képzelem milyen lehet mid meg top.

2015. máj. 3. 20:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a farm alapja a játéknak. Főleg a meccs elején. Mindenhova van champem, ezt tudom.

Topra akikkel megy: maokai, malphite, yi

mid: yasuo, ahri, lb, akali

adc: sivir, tristana, ashe

supp: morgana, thresh, blitz(sajnos őt sűrűn bannolják)

jungle:udyr, ww(velük jól megy), de van még eve és shaco (velük nem)

De van még sion, nida, poppy,trynda..... ő velük nem igazán játszok. Pedig tryndával meg akarok tanulni játszani mert nagyon op szerintem.

És köszi a választ.

2015. máj. 3. 20:40
 4/7 A kérdező kommentje:

A farmolás az kb olyan hogy 20 perc alatt 100-130 nekem.

És ez tudom hogy kevés mert közel 200nak kéne lennie.

2015. máj. 3. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem is 200-nak, de legalább 140-nek.
2015. máj. 4. 06:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, ahogyan már leírtam, a farmon kéne javítanod. Amiket felsoroltál azokkal a champekkel szinte mind lazán lehet carryzni, ha tudsz játszani. Ahogyan a többiek is mondták, gyakorolj a meglévőkkel, akár customban vagy botmeccsen, farmolás, kombók, stb, hidd el, nem szégyen, és többremész vele, mintha további champeket veszel, amikkel megint nem tanulsz meg játszani...

Rúnákkal amúgy hogy állsz?

2015. máj. 4. 14:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Fullos ad/ap runa oldal
2015. máj. 4. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!