World of tanks-ban hogyan képes valaki unicum/über pro játékossá lenni?
Amikor 2-3 éves volt a játék megnéztem egyszer a leaderborad-ot, akkor volt egy játékos az élen aki 55-60%-os winrattel 68000 csata körül járt...
Akinek nincs élete és van egy minimális tehetsége az elöbb utóbb unikum lesz. De én pl ezért(is/sem) nem használok xvm-et.
Na hát az első mondatban van a lényeg, akik jobb játékosok azok nem 1100at sebeznek árlagban, hanem mondjuk 3000-t kb és az átlagxp is inkább az 1000et közelíti.
Kell tehetség, idő és ész a jó játékhoz is.
na kedves utolsó válaszoló ezzel nagyon mellé fogtál ugyanis a legjobb játékosok közt az eu szerveren az első helyezettnek 1800 átlagsebzése és 900 tp-je van ami köszönőviszonyban nincs az általad leírttal.és az első 25 között sem találtam 3000 átlagsebzést például.olyan 2200/ 900 az átlag ott.nagyjából az enyém duplája.de ezek valóban a legjobb két tucat ember.
arról nem is beszélve hogy ha ehhez a fél életüket ott töltik ahogy írták többen is akkor nem kéne rá büszkének lenniük.
na de a jó játék és a között amit ők csinálnak is nagy a különbség.hiszen egy átlag zöld xvm színnel már jobb valaki a játékos állomány legalább 90%-ánál hiszen 60% átlag alatt teljesít 30% átlagos 10%-on osztozik a jó jobb és legjobb játékosok.ehhez a zöldhöz én teljesítményem is elég és még életem is van.szóval itt van valami hatalmas szakadás hiszen ők csak az állomány kevesebb mint 1%-t teszik ki.arról nem is beszélve hogy én ha legtöbbször ilyen lila emberkét látok többnyire semmi extrát nem csinál gyakran majdnem ugyanolyan könnyű kilőni mint a vérvörösöket szóval nem értem hogyan képes kétszeresét teljesíteni annak amit én tudok.
Mondjuk ez az átlag xp/ sebzés elég szar stat szerintem, főleg úgy, hogy az első pár ezer csata is benne van, amikor még csak beletanul az ember a játékba. De ha mondjuk megnézed az utolsó x ezer meccset és annak veszed az átlagát, annak már illene az általam említett számok felé tendálnia (mondjuk a 3000 sebzés az talán tényleg sok, de mondjuk a 2000 az reális).
Most itt van ez a játékos (szerintem te is ismered): [link]
Neki is ilyen statisztikája van és azért elég jó játékos.
A lényeg azonban az, hogy idő kérdése minden. Ha jól játszol és eleget, akkor javulni fog a statisztikád, de ettől még jobb játékos nem leszel. Szóval zöldként is lehetsz olyan jó, mint egy kék, vagy lila, csak mondjuk ők 2szer, 3szor annyit játszottak, mint te.
Uj account kell,es akkor te is unicum lehetsz.En is egy fel evvel ezelott ujat kezdtem,anno volt kb 1000wn8-am,most pedig van 2000+ es nem,nem jatszok egesz nap,stb...
Amugy nem tudom,hogy nezed-e Ph3lant,de o mondta volt,hogy az uberpro jatekosoknak is van rossz csatajuk,de az levesebb,mint pl a sargaknak.
A sebzesre visszaterve:jol hangzik az a 1100 atlag dmg,de nem mindegy,hogy ezt egy T67-te,vagy egy wt e100-az viszed vegig.Es ha ujat kezdenel,biztosan tobb lenne,de a sok csata,foleg a regi rossz csatak nagyon le tudjak huzni az atlagodat.
Az jo,ha ismered a gyenge pontokat,es a palyakat,de minden csata mast helyzetet szul,amikhez kell alkalmazkodni.PL:Mines,tier10 es te egy bulldogban vagy.Az ellensegnel van egy bc25t platoon,s nalatok csak egy obj140.Hiaba kell elfoglalni a hegyet,mert az a kulcspozicio,nem mesz fel,mert azonnal meghalsz.
Az teny es valo,hogy vannak full retardak a csapatban,de ott az a lenyeg,hogy minel tobb sebzest tudjal leadni,hisz az noveli a wn8at.A tp nem szamit annyira bele a statokba (kovezzetek meg,ha rosszat mondok).
A lepattanok es a misselesek az rng muvei,ezt mar nagyon nem tudod meghatarozni.
DE tudod-e alkalmazni a spotrendszer szabalyait?Ez is nagyon fontos a jatekod szempontjabol.
1. Játsz jó, OP tankokkal. Olyanokkal, amiknek nagy a túlélési esélye, sokat lehet velük sebezni és úgy általában nagyon jók a tierjükben. Felejtsd el totálisan a light és med tankokat, azokkal nehezebb jónak lenni. Koncentrálj a heavy-kre és td-kre, mert azokkal lehet könnyebben jól játszani.
M10 Wolverine 1050 csata 56% győzelem
KV-2 950 csata 55% győzelem
Hetzer 800 csata 58% győzelem
IS 450 csata 53% győzelem
KV-85 400 csata 56% győzelem
VK 3601 300 csata 57% győzelem
M36 Jackson 300 csata 55% győzelem
T18 250 csata 68% győzelem
KV-1 250 csata 55% győzelem
2. Emberi tényező. Egyszerű gyengeség. Születésileg, genetikailag nem vagy jó egy csomó olyan tulajdonságban, amik ehhez a játékhoz kellenek. Rossz a reakcióidőd és a megfigyelőképességed. Nem tudod átlátni a csatát és nincs taktikai érzéked. Nem tudod a térképeken a jó helyeket, ahová 90%-ban menni kell. Nem tudsz célozni. Nem figyeled a térképet vagy chatet eléggé.
3. Nem tudom. Nem tudom mitől lettem jó. Az első 2-300 csatámban fosadék rossz voltam, de aztán még II-III-IV-es tankokkal rájöttem a dolgokra és onnantól jó lettem. Az első 1000 csatám óta soha nem ment le a győzelmi arányom 55% alá és volt 57% is egy-két ezer csata idején.
Nekem alap lenne hogy mindenki úgy tud játszani mint én és nem kell ahhoz nagy ész, hogy valaki így tudjon játszani. Bizonyos értelemben nem tudom megmagyarázni mi különlegeset csinálok, amit te valamiért nem tudsz. Talán a 2-es pont részben magyarázatot ad.
4. Brutálisan zavaró, amit írtál. Aki jó, az nem ezzel tölti állandóan az idejét, a fél életét. 2012 nyarán regisztráltam 3 éve és még csak 6500 csatám van. WN8 1650
5. Gyenge (és átlagos) tankokkal is jó vagyok, nem csak az OP tankokkal. A mesterjelvény a fentiek és az itteni lentiek közül is minddel megvan a Pz III-at kivéve.
Panzer IV H 200 csata 54% győzelem
Panzer 35(t) 120 csata 56% győzelem
Panzer III 100 csata 55% győzelem
Stug III G 120 csata 56% győzelem
M8A1 100 csata 60% győzelem
ELC AMX 70 csata 67% győzelem
AMX-40 60 csata 55% győzelem
6. Tankok, amiket neked ajánlok játszásra hogy javítsd a statisztikád és jó legyél:
KV-1, KV-2, IS, Hetzer, Stug III G, Jagdpanter, T18, M10 Wolverine, T67, T-25 AT, M6, T29, VK 3601 H, Tiger (P). Aki ezek többségével béna, az mindennel béna lesz a játékban.
7. A legjobb, legmókásabb, legszórakoztatóbb a tier IV-tier VII. Az I-III-as csatákban elképesztően sokszor csak káosz van és az ottani ágyúk túl pontatlanok ezért túl sok a közelharc, míg a VIII-X-es csaták túl gyakran tartanak 10-15 percekig, mert arányaiban olyan sok az életpontja a tankoknak a sebzésükhöz képest. Én csak mókából játszom (randomon kívül sosem mentem az életben más csatát) és ott bizony a legélvezetesebbeket durván a IV-estől VII-esig tartó tankokkal lehet menni.
8. Szar egered, billentyűzeted van. Nem használod ki a játéknak sok beállítási lehetőségét a magad javára (billentyűzet, grafika, stb.)
Üdv: A játékban MaxWell125, aki nem hiszi a statjaimat ott meg lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!