World of tanks-ban hogyan képes valaki unicum/über pro játékossá lenni?
22:27 csak ezért új accot nem csinálok.a mostanin van sok tankom.ezt nem akarom kidobni csakúgy.
11:20 általánosságban igaz.de gondolom nem is nekem szántad ezt a nem tudok célozni meg hova menjek részt.
Szia! Röviden összefoglalva igen, csalnak.
Nagyon sokan csalnak a játékban. Sőt, még maga a játék is csal.
A csaló játékosoknak több módszere is van. A legelterjedtebb az xvm nevű mod. Ez megmutatja a többi játékos statisztikáit csata közben. Ezt sokan nem tekintik csalásnak, és még gameplay videókat is megosztanak vele. Ha belegondounk, az hogy látom, ki a jó/rossz játékos, az már eleve egy előny, hiszen tudom, hogy kitől kell leginkább tartani. Van aki ezt tudván a jó játékost próbálja első körben kiiktatni és ezzel sokszor eldönti a meccset. Mondjuk te és egy másik player 52% fölötti zöld stattal bírtok, a többi pedig erős piros balfék. Titeket kipécéznek, kiiktatnak és onnantól gyerekjáték levadászni a maradékot.
Vannak durvább csalások is mint pl. az aim-bot, a lézer, vagy artyknál a counterarty, amikor lesik, hogy melyik bokorból húz csíkot a löveged és odapörkölnek, stb.
Legális csalás is van a játékban, ez a prémium lövedék. Ez persze pénzbe kerül. Tudom, itt sokan azt mondják, hogy ezt meg lehet venni kreditért, de ha már 2-3nál többet ellőssz, az viszi a nettó nyereséged és egy idő után 0 kredited marad. Aki feszt ezt használja és olyan szép magas az átlagsebzése, az bizony a wg-nek pumpál.
A prémium tankot nem tekintem csalásnak, mivel egy hónapja rászántam magam és vettem. Ugyanúgy veszítek vele, nyerek vele mint a többivel, a különbség annyi, hogy ezzel szinte soha nem leszek minuszos. Úgymond termeli a pénzt, ami pl. a 10-es szintű tankokhoz elengedhetetlen. Már ha nem játszol folyamatosan.
A nagyon jó statos játékosok a következő módon érik el a szép eredményeiket:
1. Keményen fizetnek a wg-nek, és szórják a goldammot.
2. Folyamatosan szakaszban játszanak random meccset, jól összeszokott társakkal, gyakran klántagok.
3. Alacsony szintű tankokkal játszanak nagyon sokat. (Ez mondjuk a kis sebzés miatt az értékelésén nem, inkább csak a winrate-jén látszik meg.)
4. A már fentebb említett csalásokat használják.
5. Ezek elegye.
Még egy téma van, a játék maga. A wg pénzért csinálja a játékot. Pont. Hiába hirdeti free game-ként.
A wg meg akarja tartani, ill. növelni a fizetős játékosok számát. A játékban a felhasználók jelentős része kisgyerek, akik akárhogy nézzük (persze biztos vannak köztük ügyesek), nem tudják átlátni/felfogni a dolgokat. Nem tudnak csapatban gondolkodni, csak mennek a betanult helyekre és lőnek. Ezek között is sok a fizetős játékos. Ezért a wg úgy állítja össze a "random" csapatokat, hogy sokszor az egyik sokkal erősebb. A tankok szintje ugyanaz kb, de az egyik csapatban mégis sokkal több a birka játékos. Ezért van sokszor, hogy akármit csinálsz, akárhány ezret sebzel, akárhogy erőlködsz, az ellenfél csak jön és ledarál. Ezek irányított meccsek, meghatározott szisztéma szerint leosztva. Valszeg még az rng-t (azt hogy mondjuk sebzel-e, mennyit sebzel) is befolyásolja, ha szükséges. Persze ez csak az én teóriám, de biztos vagyok benne, hogy manipulál a matchmaker. E nélkül azok akik fizetnek, de nem jó játékosok, egy idő után megunnák, hogy sosem nyernek és nem fizetnének tovább.
Én 2012 óta játszom vele. Imádom a tankokat és ezért nem is hagytam ott, de sokszor megunom, hogy esélytelenül vesztek sorozatban és egy időre hanyagolom.
A statokkal jobb nem foglalkozni. Ha van eszed és higgadtan tudsz játszani úgyis 50% fölött fogsz nyerni.
Üdv a tankereknek, tomatoknak és nooboknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!