Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grand Theft Auto V Játékmegren...

Pit-Yu kérdése:

Grand Theft Auto V Játékmegrendelés szerverjátszhatóság figyelembevételével?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy a drágább Steam-es GTA 5-öt kell megrendelnem és letöltenem, vagy rendelhetek olcsóbbat üzletből ami Rock Star - Social Club-os? A Stem-es bszerveren akarom futtatni a játék GTA5 Online részét. A Steam portál elfogadja bármelyik játékkulcsot?

2015. ápr. 25. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A steam csak kliens.

A steam-es játékot is regelni kell Social Clubon.

Kb olyan ,mint a Facebook android app,ha fent van a messenger akkor hiába mész fb-n az üzenetbe ,bedob messengerbe,mert a FB mellette csak kliens.

2015. ápr. 25. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Már volt velem úgy, hogy a Humble Bundle oldalon külön Steam és Origin key volt ugyan ahoz a játékhoz.

Viszont szerintem is a GTA5-öt rendelhetem az olcsóbb üzletből és azt is elfogadja majd a Steam portál.

Azonban még majd jelentkezem, hogy sikerült e az aktiválás.

2015. ápr. 25. 20:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem jó a dobozos verzió cd-key a Steam aktiváláshoz. Steam-es dobozos verzióról nem tudok. Szerintem nem létezik.

Tehát ha valaki a Steam-en akar játszani tőlük kell megvenni a játékot.

2015. ápr. 27. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy milyet rendelsz,csak eredeti legyen. Nem eredeti GTA V-tel nem fogsz tudni játszani.
2017. jan. 7. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Online legalább is.
2017. jan. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!