Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cubezz.com-rol rendeltem...

Cubezz.com-rol rendeltem kockat de 5 hete varok. Atvertek vagy megjohet?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 15:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Gondolom megint jovo heten kapok valaszt...
2015. ápr. 22. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehetnél kicsit türelmesebb. Ez nem egy Rubik-kocka fórum, itt kb 0,05% aki egyáltalán tudja, mi az a cubezz... te meg már 1 óra elteltével türelmetlenkedsz. Illetve már feltetted a kérdést egyszer, felesleges megint. Sőt 2 üzenetet is írtál nekem.

Ha cubezzról rendelted, akkor nem vertek át. Írj egy emailt nekik, érdeklődd meg, mi a helyzet. Ők meg tudják nézni, hol jár a csomagod. Elképzelhető, hogy valahol elkeveredett.

Illetve ha további kérdéseid lennének, akkor a facebookos "rubik kocka segítségnyújtás" oldalt ajánlom, kicsit hatékonyabb, mint ez.

2015. ápr. 23. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt akinek több mint 2 hónap után érkezett meg, nekem kb 4 hét alatt érkezett meg. Légy türelmes...
2015. máj. 4. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!