Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Átvertek vagy megkapom a...

Átvertek vagy megkapom a kabátot? Valaki járt már így? EBay-ról rendeltem, részletek lent.

Figyelt kérdés

Rendeltem eBay-ról egy kabátot és a következő e-mailt kaptam: "MC999 The listing you're interested in is no longer available

Hello xxx,

We're writing to let you know that we've removed an item you recently won: 301333601482 - Luxurious Womens Winter Goose Down Jacket Long Coat Fur Collar Hooded Outerwear.

Since you've already paid for this item, you don't need to do anything else. If your item hasn't arrived yet, it should arrive soon.

We wish you all the best on eBay and hope your future experiences are pleasant and successful. If you have questions, please click "Customer Support" at the top of most eBay pages.

If you have already filed an eBay Money Back Guarantee case for this item, the case has been decided in your favor and your payment has been refunded.

eBay still has lots of other great deals. Go to [link] to shop. We hope to see you soon.

Thanks,eBay

Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email."

Ha belépek eBay-ra akkor ezt írja: "We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter. This user is no longer registered on eBay."

2014. okt. 2. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak leszedték, meg fogod kapni, kb 3 hét.
2014. okt. 2. 20:08
 2/5 batkamano78 válasza:
Megkaptad a terméket? Hasonlóan jártam én is.
2014. okt. 18. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem kaptam meg a kabátot de a szállítási határidő legkébőbb november 13. Még reménykedem, hogy meg fog érkezni. Egyébként a kabát más oldalakon 60-70 ezer között van, én ennek a töredékéért rendeltem, ezért is kételkedem abban, hogy fogok kapni bármit is.
2014. okt. 20. 12:44
 4/5 batkamano78 válasza:

Köszönöm válaszod! Hát reménykedjünk, hogy megkapjuk. Én egy átlagos árú kabátot rendeltem. Persze, hogy az összes közül a legolcsóbbat :) Nálam november 18 a végső határidő. Ha akkorra nem kapok semmi jelzést, akkor elindítom a visszatérítést.

Majd jelzem ha én megkaptam.

2014. okt. 20. 14:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai napig sem kaptam meg.
2014. nov. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!