Nem felháborító?
Figyelt kérdés
Ezt írta ki a Battlefield 3, amikor csatlakozni akartam egy szerverhez.
Vagy azért, mert magyar vagyok NEM MEHETEK FEL??? Undorító!
2015. ápr. 11. 22:21
1/10 anonim válasza:
Tartok tole, hogy megvan annak az oka. Hozonghetsz, csapkodhatod az asztalt, de az admin a sajat szerveret bocsatja a 'koz' rendelkezesere, o szabja meg ki mehet fel es ki nem. Amugy siman lehet, hogy csak a sajat orszagabol enged fel barkit, hogy ne legyen lag.
2/10 meszike91 válasza:
Nem szép dolog, de ez van. Amúgy nem valami gyakori, én még soha sem találkoztam ilyennel.
3/10 A kérdező kommentje:
Azon a szerveren még oroszokat is láttam, mielőtt megkaptam a kicket. Pedig ők jobban el tudják cseszni a játékot. Na de mindegy. Ez van....
2015. ápr. 11. 22:43
4/10 meszike91 válasza:
3. Az fura. Az oroszoknál tényleg nincs rosszabb. Német szeró volt?
5/10 anonim válasza:
Miért, az nem felháborító, hogy egyes Youtube videókat mi nem nézhetünk meg, mert (szerintük) rossz országban lakunk?
7/10 A kérdező kommentje:
Német szeró volt, igen.
2015. ápr. 11. 23:14
8/10 anonim válasza:
Magyarokat sok helyen nem szeretik, HUN-t tenni a nevedbe meg óriási baromság. Ennél már csak a RUS a jobb.
9/10 anonim válasza:
Sajna nyugaton nem tudják hol van Magyarország vagy simán egybemosnak minket a "kelettel", ahonnan tényleg sok csaló szokott jönni. A Dice honlapján van egy grafikon acsalók eloszlásáról és ott az élmezőnyben ott van oroszország, ukrajna, az összes német ajkú ország, anglia, franciaország, hollandia... stb... direkt kisbetűvel írtam az ország neveket, mert megvetem a csaló kva anyukájukat mindnek! szal szerintem egybemosnak minket velük.
10/10 anonim válasza:
pedig Magyarországról nagyon kevés csaló van, a komoly hack progik, amikkel nem lehet lebukni, mind havi előfizetéssel mennek és ezt nem engedhetjük meg magunknak. szerencsére! sajnos ugyanezen okból nincsenek saját szervereink sem, amik vannak, mind Németországban üzemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!