Ez a FISH zenekar. Ezek kinek a kije, hogy mindennap hallom számukat a rádióban? Felháborító!
komolyan mondom a zámbó jimmynek is öten vihették volna a mikrofonját annak idején! és mindennap ezt kell közszolgálatilag hallgatnom?? mennyit fizetnek ezek az amúgy egyre inkább megsüketülő zenei szerkesztőknek ott?
na és nem ezek az egyetlen ilyen magyar zenekar ott! hogy megy ez tudjátok? (egyre szorabb ez a petőfi!)
ez jó volt öreg! hány éves vagy 11?
színvonal.. én inkább azt akarnám elérni,hogy ilyen szarokat ne játsszanak! ne nekem kelljen elkapcsolni.
Először egy kis OFF:
Mondatot mindig nagy betűvel kezdünk. A Zámbó Jimmy és a Petőfi tulajdonnevek, tehát azokat is nagy betűvel szokás kezdeni.
ON:
Te mennyit, és kinek fizetsz azért, hogy hallgatod a rádiót? A rádiót nem csak Te hallgatod, hanem rajtad kívül még pár ezer ember, akiknek a jelentős hányadának valószínűleg tetszik ez a zene. Egyébként én nem ismertem ezt a zenekart (nem hallgatok rádiót), de rákerestem, és nem is rossz. Úgyhogy köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Ja, és mielőtt engem is lehurrognál, 38 éves vagyok.:)
meghallgattam megint ma 2x. tényleg jó..
ha jól értem az ákost is fikázzák benne. ezek.. :)
a szám meg valami olyasmiről szól ,hogy milyen silány minden zene mostanában. persze nem ők.. :)
mintha magukról írták volna úgy tűnik! :) a csávónak meg olyan hangja van,mintha még mutálna. biztos valami tinik,így a zene megbocsátható nekik. de,hogy játsszák őket az nem!
3 as te biztos az első padban ültél a suliban mi?! :) mindenkit kijavítottál a tanárnéninek! példástanuló..
on: és off :) vicces vagy,írjál még valamit! de közben tedd be a FISH cd-t! bruhhahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!