Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tomb Raider Legend patch...

Tomb Raider Legend patch probléma?!

Figyelt kérdés

Tegnap este beinstaláltam a Tomb Raider Legendet és le húztam hozzá egy bizonyos tombraiderlegend_patch1_2-őt és beinstaláltam mert gondoltam hogy ezzel működni fog a fly tool de sajnos nem...belépek a játékba elsötétül a képernyő és kilép...utána azt írja ki hogy a Tomb Raider Legend leált dolgozni... https://www.youtube.com/watch?v=JgBQGZE50fQ

Meg próbáltam nem beinstalálni ezt a patchot ment a játék probléma nélkül de viszont ha a fly toolt használtam akkor utána azonnal kilép...amit beillesztetem a linket azt fogalmam sincs hogy repdked a levegőbe vagyis hogy mijen patch kell hozzá vagy nem jó patchot húzztam le? Windows 7 Ultimate Copyright 2009 Microsoft Corporation

2015. márc. 4. 08:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha ez segít kérlek válaszoljatok 14L
2015. márc. 4. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:
a fly toolban van a hiba, az omlik össze, nem a patch.
2015. márc. 4. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges de nézztem youtuben is egy csomó videót ijesmiről de sajnos nem találtam semmit amivel útba igazodnák :(
2015. márc. 4. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Amugy a patch-ban van a hiba se nem a fly toolban hanem a játékban mert a játék verziója 1.0 és a patch pedig 1.2 verzió úgy szint a fly tool ezért ál le a játék
2015. márc. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!