Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Croc - Legend of the gobbos...

Molniimike kérdése:

Croc - Legend of the gobbos szín probléma?

Figyelt kérdés
Aminap feltettem ezt a régi játékot a gépemre, viszont van egy kis probléma vele! A színek kékes-lilás irritáló színekké váltak. feltettem a Virtual PC-t is XP mode-dal, de úgy meg a dx5-öt kéri... :( a Kérdés az, hogy valaki valamilyen segítséget nem tud e nyújtani ... tipp tanács,stb. azzal ne gyertek, hogy 256 szín, xp service pack meg ilyenek, mindent próbáltam... kérlek titeket segítsetek!

2014. jan. 31. 16:25
 1/2 zsomkovacs ***** válasza:

Felteszem, Windows Vistát/7-et/8-at használsz.

1) Nyisd meg a Feladatkezelőt (CTRL+ALT+DEL), és lépj át a Folyamatok fülre.

2) Indítsd el a játékot.

3) Válts vissza a Feladatkezelőre (ALT+TAB), válaszd ki az explorer.exe folyamatot, és állítsd le.

4) ALT+TAB-bal válts vissza a játékra.

Ez elég sok régi játékban megoldja a színproblémát, nem tudom, miért. Játék után nyomd meg a Windows+R-t, a megjelenő párbeszédablakba írd be: explorer, majd nyomj Enter-t, így újraindítás nélkül is meglesznek az ikonjaid.

2014. jan. 31. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megpróbálom!
2014. febr. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!