League Of Legend's előzőleg jól müködött nem volt vele probléma. Új op rendszert raktam a gépre, ugyan csak win 7 64 bit és most abszalut nem futtatja az exe-t. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Mindent kipróbáltam, kompatibilitást átállítottam, rendszergazdaként is próbáltam indítani, tüzfalnál is engedélyeztem ... de semmi. Amikor megpróbálom elindítani pár másadpercig gondolkodik, de utánna nem történik semmi.2013. jan. 3. 17:25
1/4 Vortrex válasza:
Gondolom nem szedted le újra, hanem megmaradt a gépeden, lehet hogy valamilyen fontos fájl eltűnt róla, töltsd le még egyszer, akkor jó lesz
Vagy pedig rossz launcher-t szedtél le, pl.: nem EU west-eset, hanem EU East-eset, amitől nem találja a profilodat
2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen újra lett rakva gép, tehát nem maradt semmi, és rendes instalálót szedtem le, mindent ellenőriztem de semmi ... az exe-t nem is futtatja, csak gondolkodik pár másadpercet és annyi .
2013. jan. 3. 17:51
3/4 Vortrex válasza:
Microsoft NET framework 4.0 és DirectX 9 van már a gépen?
4/4 A kérdező kommentje:
DirectX is és framwork is van, de semmi ...
2013. jan. 3. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!