Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Monitor Probléma?

Gryphon kérdése:

Monitor Probléma?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung syncmaster BX2450L 23"-os monitorom (ati hd 4800s karival)A probléma az, hogy a monitor nem teljes nagyságában jeleníti meg az asztalt. Olvastam, hogy catalyst-al lehet beállítani. Én fel is telepítettem már vagy 5 félét, a legújabbakat is, de mindegyikben csak 3 lenyíló kis menü van, melyek egyike sem beállítás. Nem értem miért csinálja. A múltkori beállításokat is neten néztük,de most nem tudok semmit csinálni. Valakinek valami ötlet?
2014. jan. 30. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Elfordulhat olyan opció is, hogy a monitoron kell széthúzni a képet nézd meg a monitor menüben.
2014. jan. 30. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát attól hogy van 5 féle catalyst még nem lesz jó, sőt...

[link] itt keresd meg.

Am sztem a windowsban is betudod állítani, és catalyst pedig majd alkalmazkodik, legalábbis én még nem állítottam catalystban felbontást csak winben... Persze lehet ott is

2014. jan. 30. 11:30
 3/3 A kérdező kommentje:
A windowson lehet felbontást állítani az igaz. de max felbontáson is kicsi. Anno a catalystban lehetett állítani valamit,(nem emlékszem sajnos rá, angolul volt, és egy catalyst verziót is leírtak amin volt ilyen beállítás, na persze biztos többön is volt) amitől teljes szélességre ugrott. Ha a képernyőt húzom szét a monitor beállításaiban, újraindításnál visszaugrik. Azért köszi!
2014. jan. 30. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!