Wii Save Game file probléma! (? )
Figyelt kérdés
Na az van, hogy a Legend Of Zelda játékkal játszottam és mikor kijátszottam véletlen rányomtam a Hero Mode-ra, pedig még nem csináltam meg a többi mellékküldetést stb., amit meg szerettem volna csinálni és tovább játszani, nem pedig újrajátszani milliószor nehezebb fokozaton. Na mind egy. Ezért szeretnék egy Save Data/save game file-t letölteni az internetről, rátenni az SD kártyára, onnan pedig a Wii-re. Megcsináltam az SD kártyán a private -> title -> wii -> SOUP és oda betettem a data.bin file-t. (lehet, hogy a sorrendet rosszul írtam, de igazából jól csináltam) Mindezek után betettem az SD kártyát a Wii-be rákattintottam a Wii Options -> Save Files -> Wii Saves ott az SD kártyára és ott volt a file, de rákattintottam -> move és itt töltött, de azt írta ki, hogy nem sikerült áthelyezni a Wii-re és így most nemtudom a mellékküldetéseket csinálni a Skyward Swordba :(. A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! Kérlek SEGÍTSETEK!!! (Ja és ugyan ez volt a Twilight Princess-nél is)#SD kártya #Wii #Save #Zelda #save game #Legend of Zelda #The Legend of Zelda: Skyward Sword #The Legend of Zelda: Twilight Princess
2014. febr. 6. 18:24
1/4 anonim válasza:
wad manager segítségével rakj fel egy save game managert a wii-re.
a problémát okozhatja az is, hogy pal/ntsc ütközés van, tehát pal játék csak pal mentéssel megy, legalábbis én így tudom
2/4 A kérdező kommentje:
Pal a játék és pal mentést tettem bele. És én a Wii-met chippelve vettem és az SD kártyáról semmiféle programot nem tudok áttenni a Wii-re pl. próbáltam a WiiFlow-ot de nem sikerült. (Csak simán betettem az SD kártya mappájába, lehet, hogy ez volt a probléma, de nem tudtam megcsinálni).
2014. febr. 7. 15:13
3/4 anonim válasza:
szerintem softmod kellene...
van homebrew channel-ed ugye?
pendriveról játszol?
ha van hbc, akkor wad manager 1.7-et rakd fel sd apps mappába meg valahova a save game managert
4/4 A kérdező kommentje:
softmod van és van homebrewchannel is csak azt nem tudtam h milyen mappát kell tenni az sd kártyába aztán a programot. Köszi a válaszokat!
2014. febr. 8. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!