League of Legends: Senki nem szereti Master Yi-t?
Sziasztok!
Kb 2 hete kezdtem el a LoL-t, van összesen 10 meccsem. Eddig 2 öléssel örültem, azt volt a legtöbb, amit egyszerre egy játékban öltem. Egészen máig: Ma resti meccsen PvP-ben 33-at öltem, nagyon jól fejlesztettem Yi-t. Nagyon megörültem, hogy ilyen erős, tényleg, ha valakire rászálltam, akkor az ott meghalt. Ehhez képest viszont amikor olvasgatom, hogy kinek ki a kedvenc karaktere, sehol sem láttam, hogy valaki Master Yi-t mondta volna. Miért van ez? Nyugodtan hideget-meleget! :)
kis szintűek.. kis szintűek mindenhol :DDD amúgy meg nagy szinten is játszható ha profi vagy vele.. ( lásd: cowsep ) :D szóval ha tetszik tanuld meg vele kikerülni a cc ket a Q val és lehozod a meccseket :D easy gold :D
nekem kedvenceim:
top: not like, de ha muszáj topolni akkor irelia,jayce,yasuo
jungel: kha, rengar, jarvan, lee, néhanapján TF :D ,amumu ezeken kívül még elist és VI t akarom majd
mid: yasuo, zed, swain, lb, esetleg ori
adc: graves :333, sivir, vayne és eseteleg néha luci meg cait
supp: thresh, leona :D nem szeretek suppolni
kis szinten ezek a carry champek: trynda, fiora, darius, teemo, ( ha ki tudod kerülni a cc ket akkor:) akali, kata yi. :D katát ha megveszed próbálj akkor menni a fight ba mikor kiment a cck 90% a :D
Figyelni kell, hogy legyen AD-s(fizikai sebzés) és AP-s (varázs sebzés) champ is a csapatban, hogy az ellenfélnek nehezebb legyen venni a védekező tárgyakat, mert nem csak egy fajtát kell venni. Távolságiakkal könnyebb tornyokat rombolni, közelharcossal pedig teamfightot kezdeni. A pálya pedig azért van így felosztva, mert az ADC és a Mides sebez a legtöbbet, de egy ADCvel hasznosabb a support, mint egy APs karakterrel, így ők mennek botra. Kell egy ember a junglebe, hogy a topos és a mides is gyorsan tudjon fejlődni, mert nem kell még egy emberrel osztozni az XP-n, és a jungler ki tudja segíteni a többieket. Idézői varázslatnak smiteot(lesújtást) visz, mert szörnyekbe sokat sebez vele, így ellophatja vagy bebiztosíthatja a dragont vagy a baront a másik csapattól+ segít neki fejlődni. A dragon bothoz van közel, szóval könnyebb 3 emberrel megölni, mint 2-vel. (ADC, support, jungler).
Midre általában APs karaktert visznek.
ő is le tud menni a dragonhoz, ha kell, illetve ő is be tud segíteni a többieknek.
Top "kiegyensúlyozza" a csapatot. Pl ha miden ADs karakter van, ide egy APs jön, ha nincs tank akkor tank jön. Nem nagyon történik itt semmi a 2 topos harcán kívül, ezért érdemes teleportot hozni, hogy bárhol megjelenhessen. A játék vége fele akár meg is nyerheti a teleport a játékot, például ha már az ellenfélnek nincsenek tornyai, és a közelben van egy ward (őrszem), ahhoz oda tud menni és betörheti a nexust amíg nem figyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!