League of Legends: Senki nem szereti Master Yi-t?
Sziasztok!
Kb 2 hete kezdtem el a LoL-t, van összesen 10 meccsem. Eddig 2 öléssel örültem, azt volt a legtöbb, amit egyszerre egy játékban öltem. Egészen máig: Ma resti meccsen PvP-ben 33-at öltem, nagyon jól fejlesztettem Yi-t. Nagyon megörültem, hogy ilyen erős, tényleg, ha valakire rászálltam, akkor az ott meghalt. Ehhez képest viszont amikor olvasgatom, hogy kinek ki a kedvenc karaktere, sehol sem láttam, hogy valaki Master Yi-t mondta volna. Miért van ez? Nyugodtan hideget-meleget! :)
Mert gyenge karakter. Kis szinten (20 alatt) rúnák nélkül még csak-csak elmegy, viszont 20 felett, amikor bejönnek a rúnák halott. 20 felett már úgy pickelnek, hogy legyen minimum 1 sneared vagy stun/knock up, az elkapta yi-t és meghalt, vége.
Olyan mint Darius, Bronze/Silver szeretik, de afölött már skillesebb karakterrel szétverik (Irelia meg társai).
Ha te szereted, használd bátran. Ez olyan, mint mikor kis accozom és viszem Teemo-t mindenki nooboz, pedig rúnák nélkül, kis szinten igenis erős, akárcsak Tryndamere vagy Fiora.
Akik irogatják a kedvenc karaktereiket többnyire silver teteje, vagy felette állnak. Ott meg már nem ér annyit Yi, mert nehéz vele betámadni jungle-ből, hacsak nem ultizol, top-ra vannak jobbak, amik szétverik, szóval kb erről van szó.
De mint írtam, kis szinten egy jó builddel tud hasítani, ha te szereted, játssz vele.
Nekem kedvenceim:
Top: Master, Trynda, Xin Zhao, Tristana és Fiora.
Mid: Master, Trynda, Xin Zhao, Akali, Kata, Braum és Fiora.
Jungle: Master, Trynda, Xin Zhao, Soraka és Fiora.
Support: Master, Trynda, Xin Zhao, Lee sin és Fiora.
ADC: LeBlanc, Soraka, Lux Master, Trynda, Xin Zhao és Fiora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!