Melyik a jobb Sims 3 Előre a jövőbve vagy Sims 3 Szigetvilág?
a jövő
mérföldekkel jobb mint a szigetvilág
már ha bejön a robotépítés és a légdeszka, meg hogy nem kell főzni mert van replikátor
és kevésbé bugos
az új település is bugos, a neten kell levadászni a javítottat (amit persze nem az ea javított)
a vízben az útvonalkeresés valamai botrányos
a csónakban lehet horgászni de enni mondjuk nem
külön élmény ha azt akarod ketten menjenek csónakázni
ehhez képest a jövő tökjó, először azt hittem csak egy nyúljűrat, nagyot ámultam amikor először megláttam
"az új település is bugos,"
mármint a szigetvilág új települése
hozza ezt a 10 másodpercenkénti leűllá 2-3 sec-re bugot
rengeteg útvonalat vesztett simmel, hajóval
erősen ajánlott az errortrap nraas-tól
meg keresni a javított térképet, mert aegy csomó lakóhajó szintén bugos
Az jövőben az a jó,hogy minden modern,megjelennek az életműszobrok,SimBotok,amiket lehet jellemvonásokkal átalakítani és külsejüket változtatni. Van két új jártasság,Botépítés és Modern technológia. Új életcéljutalmak,a Jövő simje és Jellemvonáschip-csomag. A ruhák viszont szerintem szörnyűek.
A Szigetvilágban viszont teljesen más dolgok vannak,minden vidám és bolondos. Van Búvárkodás jártasság,amivel fel tudod fedezni a tengert. Van cápa,ami veszélyes és akár meg tudja ölni simedet. Lehet szörfözni,csónakázni,de csónakázással szintén van egy szörny,azt hiszem Kraken vagy valami ilyesmi a neve. Az lehúzza a csónakot a mélybe,a simed túléli,azonban a csónakot... Legyen még egy,hasznos. Lehet boldogságpontokból jutalmakat venni: Kraken legjobb barátja,amivel nem támad meg és sellőhínár,amit ha felnőtt/tini/idős simed megeszik,sellővé változik (pikkely színét tudod tükörrel változtatni). Illetve vannak szigetek,amiket térképdarabok gyűjtögetésével vagy boldogságpont jutalommal tudsz feloldani (boldogságponttal csak egyszer). Hotelt tudsz üzemeltetni,amivel tudsz simoleont keresni,viszont kell hozzá venni hoteltoronyt (vagy mit). Három stílusú hoteltorony van: spanyol,tengerparti és ökomodern. Kapsz szállodádról kritikákat és 0-5 csillagja lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!