Szerintetek melyik a jobb: The Sims 3, vagy The Sims 4?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a 4-ben kevesebb a lehetőség, unalmasabb, de valaki azt állítja, hogy neki sokkal jobban tetszik. Kíváncsi vagyok rá, hogy ti melyiket ajánlanátok és miért.
A Sims 3 minden kiegészítőjével szórakoztató. A Sims 4 talán 2 hétig érdekes, aztán unalmassá válik, mert semmi nincs benne.
2014. dec. 21. 21:01
2/13 anonim válasza:
A Sims 4 egyelőre még unalmas (bár én jókat szórakozok vele). A 3 nem rossz, szeretem, de egy idő után nagyon monoton. A kedvencem a 2, amit sok év után vettem megint újra elő. :)
2014. dec. 21. 23:43
3/13 anonim válasza:
Nekem a 4-es a kedvencem, mióta kijött csak azzal játszom. :) Az végre stabil (eddig). Lehet én rontottam el valamit, de nálam a sims 3 egy bughalmaz volt, pedig az igénye többszörösét kiteszi a gépem. Végül az ment teljesen az agyamra, hogy nem mindig tudtam menteni, napokig nézelődtem külföldi oldalakon, semmi megoldást nem találtam rá. Sims 2-őt nagyon szerettem, számomra is szórakoztató, jópofa dolgok voltak benne. :) De nekem az már túl "régi", kezdetleges. Talán kicsit gyerekesebb is, mint a sims 3 vagy sims 4. Viszont elismerem, hogy a maga idejében a sims 2 is a legjobb játékok közé tartozott. :) Mostanában is játszom vele nagy ritkán. :D
2014. dec. 22. 02:27
4/13 anonim válasza:
Imádom a 3-mat, a 4 elég nagy csalódás volt először, de mostanra, a sok plusz dologgal, amiket kaptunk szeptember óta, már ezt is nayon szeretem :)
9 éves korom óta simsezek, egyszerűen nem bírom megunni. Vannak pozitiv és negativ dolgok az összes részében.
Még mindig a 3-mat mondanám a legjobbnak, de kezdik kikupálni a 4-et is.
2014. dec. 22. 09:29
5/13 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a nagy Sims4 őrület, de fényévekkel le van maradva a 3. rész mögött. A Sims3-ban meg tudták csinálni a valósághű grafikát meg ilyenek, de a Sims4 ennél mesterségesebb nem is lehetne...
2014. dec. 22. 12:17
6/13 anonim válasza:
Szerintem a sims 4. Lécci küldjetek linket hol lehet magyarul letöltölteni. (ha lehet)
2014. dec. 22. 13:34
7/13 limbohusi válasza:
A SIMS 4-ET 9 nap múlva meg untam de a sims 3-mat sosem unta m meg mert mindig felfedezek új dolgokat.
2014. dec. 22. 13:41
8/13 Saavedro válasza:
A Sims 4-nek tényleg egyértelműen rosszabb grafikájú. Elég csak megnézni pl. a zongorát, vagy az emberek haját.
"Szerintem a sims 4. Lécci küldjetek linket hol lehet magyarul letöltölteni. (ha lehet)"
NEM JÖTT KI MAGYARUL!
A Sims 3 még önmagában is sokkal-sokkal jobb. És nekem megvan mind a kettő. Ha gondolod, egy olyan - nem torrentes - oldalt is küldök privátban, ahol fent van egy elég fullos Sims 3. Csak rákattintasz és letöltöd. (ha megszakad a letöltés, csak leállítod és tudod is folytatni, nem kell újraindítani)
2014. dec. 22. 15:19
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld kéz.
2014. dec. 22. 19:10
10/13 anonim válasza:
Sims 3 egyértelműen jobb. Minél többet játszottam a 4-gyel annál nagyobb csalódás ért. És egyre azon kapom magam, hogy ezt se lehet, azt se lehet. És a grafika is csalódás, igazik van az előttem szólóknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!