Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 melyik a jobb kiegészítő...

Sims3 melyik a jobb kiegészítő? Én a Természetfeletti erők, a Katy Perry édes apróságok és az Előre a jövőbe közt vacilálok. Melyik a jobb és miért?

Figyelt kérdés

2015. jan. 17. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek közül nekem a Természetfeletti erők tetszik legjobban, utána az előre a jövőbe. Azért, mert számomra ezek a leg kihasználhatóbbak, legtöbb lehetőséggel
2015. jan. 17. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindhárommal játszottam, és azt tudom mondani, hogy a Természetfeletti erők még megéri. Én gyakran használtam, a különféle természetfeletti Simek létrehozása izgalmas, játszani is jó velük. A ruhák, tárgyak, stb. is tetszenek, amik vele jöttek. Rengeteg benne a lehetőség, hogyha érdekel a kiegészítő témája, vérfarkasok, vámpírok, dzsinnek, szellemek, boszorkányok, stb.

Őszintén szólva az Előre a jövőbe kiegészítőt én alig használtam ki. Alig utaztam a jövőbe, a ruhák és bútorok benne pedig sehogy se illenek a hétköznapi Simek életébe. Nem kedvencem, megvolnék nélküle.

Katy Perry édes apróságok felejtős. Az főleg cukros habos-babos ruhákról meg hasonló bútorokról szól (bár ez utóbbiban nem vagyok biztos), kb. cuccos csomagnak felel meg, és annak nagyon ronda - szubjektív véleményem szerint. Ha megvan a Vár a színpad kiegészítő, akkor nyújthat némi pluszt, fellépőruháknak jók, de másra nem nagyon.

2015. jan. 17. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem megvan a Természetfeletti erők, de hamar meguntam. Kb 1-2 hétig kiélvezed azt, hogy vámpír, tündér, stb. tudsz lenni, de azután kezd unalmassá válni. (SZERINTEM.)

Az Előre a jövőbe nem rossz kiegészítő, ugyanúgy tudod élni az életed, csak modernizáltan. A ruhák elég bénák, de a Term.-be sincsenek jobbak. A cuccok az Előre a j.-be szerintem vagik, jó modernesek. :D A másikban ómódi cuccok vannak, de azok sem rosszak. :)

2015. jan. 17. 16:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:))
2015. jan. 17. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Az édes apróságok valami borzalmas. Mi szükséged van azokra az ízléstelen, idétlen cuccokra? Sokkal jobbakat lehet letölteni máshonnan.
2015. jan. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!