The sims 3 leszáll az éj?
Én már régen játszottam de szerintem jó. Kapsz egy Nagy várost Ami jól néz ki, sok ruhát... Szerintem érdemes megvenni / letölteni.
Nekem a kedvenc kiegészítõim:
Álomállások
Leszáll as éj
Házikedvencek
Vár a szimpad
Évszakok
Szigetvilág
Ha tetszett a Sims 2 Éjszakák akkor ez is tetszeni fog. Kapsz már jól kinéző ruhát és frizurát, zenélni tanulhatnak a simek (zongora, dob, nagybőgő),simed vámpír lehet, ami szerintem rendkívül szórakoztató, illetve, igen Bridgetport jópofa város. Mindemellett kapsz új állást (színész/rendező) illetve két majdnem-állást is, simed mixerkedhet a bárokban, vagy bandát alapítva zenészkedhet (az utóbbihoz türelem kell, mert ritkán ad fellépési lehetőséget a játék.) És lehet komornyikod is aki (súlyos összegért) takarít-főz-gyereket nevel.
Sajnos azonban ez a kiegészítő is amolyan félkész. A szórakozó helyeken ritkán vannak más simek, az apartmanok nem sikerültek valami jól, a sztárrá nagyon könnyen válhat a sim (véletlenül is), és igazából semmit nem ad hozzá a játékhoz, ez a celeb dolog. Kevés az új interakció.
Összességében nem rossz. Letölteni megéri, megvenni... hát nem olyan biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!