Szerintetek LoL-ban melyik champion-el a legnehezebb penta-t szerezni?
Erdekes engem mindig noobokkal dob ossze. Ennek lehet, hogy a csapatom az oka mert haverjaimmal jatszok (en plusz harom haverom) es egyikuk se rank-ezik. Amugy azert epitek crit-et mindenkinek mert van egy crites runa lapom, es ha szerencses vagyok akkor le fel hp-zom oket egy autoval. Amugy egyertelmuen nem mindenkinek crit et epitek. Pl attack speed udyr eleg laza xD Amugy sion meg nem probaltam, a felujitas utan meg nem is jatszottam a championt.
De ha mondjuk egy ori csapat egy otos ultit es en arra raultizok abbol is kijohet a penta, nem kell ide gyorsasag csik magas burst damage xD
Egy ilyen kérdéssel egyértelmű volt, hogy vonzani fogod a negatív hozzászólókat, és szerintem még jól jártál az előző sráccal, mert ( főleg eleinte ) kulturáltan fejezte ki a véleményét.
Feltételezem nem azt állítod, hogy minden meccsen pentázol, mert az nyilvánvalóan nem igaz. Normalon én pl 10 meccsből 2-3x kapok diamondokat az enemyben, és ott örülök, ha egyáltalán nyerünk valahogy, jópárszor challenger is előfordult már. Ha emellé még a csapatod is szeret ks-elni, vagy feedel mint az állat, akkor mégkevésbé valószínű.
Ha ezen túltettük magunkat, az eredeti kérdésre válaszolva:
Mivel azt mondtad a support kari jöhet, csak dmg build legyen, soraka pentakillt szerezni borzasztó nehéz lenne, tekintve hogy a W-jével nem sebzel, se az ultijával. Ad-re építve esetleg, de azzal se egyszerű olyan magasan lane-t nyerni, hogy aztán abból penta legyen később.
Tankos champok közül talán malphite-al nem egyszerű, mert miután elultizott még max 1-2t levadászik, de pentára kicsi az esély, ugyanaz a helyzet mint sionnál kb.
That being said, még az első bekezdésemhez hozzátenném, hogy létezik normal MMR, ha szar ellenfeleket kapsz az azt jelenti hogy szar a normal MMR-ed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!