League of legends. Szerintetek melyik champion a legszórakoztatóbb?
Nagyon túlhypeolad azt a mundot.
Van egy slow + gyorsan futsz és ennyi.Semmi escape spell.
Egy normális adc-nek nem ellenfél, sőt egy vayne kb 6 hitből megesz. Fightot kezdeni nehéz vele, mert be kell futni és nem pedig ugrani, mire befutsz az adc ki is szedett,de a többiek még nem értek oda hozzá.
Én kettő között nem tudok dönteni:
I. Nocturne: elképzelhetetlenül jó, vicces és troll érzés, amikor 1v1-ben letámadsz valakit, (ha sikerül úgy ,ahogy tervezed az ellenfél menekülésre szánja el magát), már egész messze jár, majdnem sikerül elmenekülnie, ekkor te ultizol, és simán kinyírod...én rendszeresen ezt csinálom,és különösen örülök, ha egy Teemot, vagy egy Master Yit sikerül legyaknom.
II. Kha'Zix: Teszem azt állok egy bokorban kb fél hp-val, erre odajön egy max hp-s Fiora az enemyből. Manám elég, minden képesség aktív, kiugrok a bokorból, és mielőtt bármit csinálhatott volna: One enemy has ben slain! És ez kb a 10. szint körül volt. Másrészt az E-vel falon is át tudsz ugrani, az ultival láthatatlan vagy, amivel azért rendesen tudsz trollkodni. Nem tudom kinek mit takar a "szórakoztató" kifejezés, de nekem ezt, és főleg örülök, ha egy noob polákot sikerül elintéznem, és látom magam előtt, ahogy ott káromkodik, hogy már megint ez a k*rw********** Kha'Zix/Nocturne...
Cho'gath.
Tankos ap-t építesz, bemész 3 champ közé, kiszedsz egyet, és kisétálsz fél hp-val :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!