Mataluk21 kérdése:
Szóval a League of Legends-el kapcsolatban kérnék tanácsot. Tudtok adni, kérlek?
Figyelt kérdés
Tehát. Az a helyzet , hogy van Yasuo-m és ki szeretném használni Mid-en. Csak az a gáz , hogy nem tudom counterelni a counteremet se. Boton supportként vagyok a legjobb , akkor Morgana-val Q mindig betalál , és akkor az adc-m elkezdi ütni , és szépen megöljük. Még érgebben azt tanácsolták , hogy tartsam eszembe az ellenfelem elérhető képességeit , és hogy mit fog ellenem csinálni. Hát az a baj , hogy akár mit csinálok(Yasuo-val mid-en) az ellenfél mindig cisnál valamit ellenem amivel annyira lesebez , hogy haza kell mennem. Igazából félek az ap midesektől mivel ha megvan például egy Katarina-nak a 3.-as szint akkor a kombójával ugy lesebez , hogy nem tudok mit csinálni.És ha még 6.-os szinten ere jön az ultija (mondjuk azt a Windwall-al kivédem) de mindig ugy jön , hogy mögém "E" betűzik és mivel én hamarabb nyomom el a windwallt ezért mögémugrig és ugy tol rám mindent , és meghalok. Szóval dióhéjban egy univerzális technika kéne amivel tudok pókolni(snowball) vagy netán védekezni ellene, vagy a Gank-eket "kivédeni". Elnézést , hogy ilyen hosszú lett de , kikellett fejtenem , hogy mi a probléma.2015. jan. 5. 22:16
1/3 jan1k4papa válasza:
Van 1600 winem es az osszes hos :) az a bajod h tanuld ki a yasuot topon vegyel megfelelo ad + magic residt runakat kicsit botgamelgess miden es nem lesz gond igen mert yasuoval amig nincs meg a static probalj meg sunyulgatni odaszursz eljoszz.... Remelem erted
2/3 anonim válasza:
azért nem tudsz counterelni, mert nem tudsz játszani a champal
mint írták előttem is gyakorolj botok ellen akár, vagy csak customban
a szurkálás elengedhetetlen
ha nagyon nem megy, akkor hagyd, tanulj meg másik hőst midre, amúgy is kell több tartalék egy posztra ha esetleg rankedre szánod magad, viszont ha ez is bejátszik, akkor a többi posztra is számítanod kell, sose lehet tudni mi marad neked
3/3 anonim válasza:
kb amit az előzőek leírtak dióhéjban ennyi ami még feltűnt hogy arról se feledkezz el hogy tudd kivárni a pillanatot amikor az ellenfeled hibázik.. lásd: tudod hogy katának van ultija de már kinyomtad a windwall-t.. ezt a kata is tudja ezért még mielőtt használhatnád nyom egy all-in t és befejez..(na ez egy nagy hiba) a ganket pedig ne kivédeni hanem megelőzni próbáld.. tegyél egy visiont a riverben levő kis bokorba (sokszor nem veszik észre van hogy egy fél meccset kibír a ward) ha van időd öld le a "sutyerák"ot és ha az ellenfeled hirtelen nagyon erőszakoskodik akkor mindig készülj gankre mert biztos van valami oka annak hogy ilyen "bátor" lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!